Det lille hus i den store by

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

Kolonihavehuset er rundet af storbyen. I første halvdel af forrige århundrede da kampen for en socialt bestemt bygningskunst og ægte folkelighed var i fuld gang, var mange fattige henvist til kolonihavehuset. I dag er der kamp om det lille hus. Byplanlæggere fremhæver de anderledes huse som et aktiv. Søndagskronikken argumenterer at bevarelsen af usædvanlige huse i visse byområder kan dæmme op for den igangværende gentrificering af storbyen.
OriginalsprogDansk
TidsskriftMorgenavisen Jyllands-Posten
ISSN0109-1182
StatusUdgivet - 30 sep. 2007

Emneord

  • Kolonihavehuset før og nu

Citer dette

@article{38468590702c11dc89fc000ea68e967b,
title = "Det lille hus i den store by",
abstract = "Kolonihavehuset er rundet af storbyen. I f{\o}rste halvdel af forrige {\aa}rhundrede da kampen for en socialt bestemt bygningskunst og {\ae}gte folkelighed var i fuld gang, var mange fattige henvist til kolonihavehuset. I dag er der kamp om det lille hus. Byplanl{\ae}ggere fremh{\ae}ver de anderledes huse som et aktiv. S{\o}ndagskronikken argumenterer at bevarelsen af us{\ae}dvanlige huse i visse byomr{\aa}der kan d{\ae}mme op for den igangv{\ae}rende gentrificering af storbyen.",
keywords = "Kolonihavehuset f{\o}r og nu",
author = "Anni Greve",
year = "2007",
month = "9",
day = "30",
language = "Dansk",
journal = "Jyllands-Posten",
issn = "0109-1182",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

}

Det lille hus i den store by. / Greve, Anni.

I: Morgenavisen Jyllands-Posten, 30.09.2007.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Det lille hus i den store by

AU - Greve, Anni

PY - 2007/9/30

Y1 - 2007/9/30

N2 - Kolonihavehuset er rundet af storbyen. I første halvdel af forrige århundrede da kampen for en socialt bestemt bygningskunst og ægte folkelighed var i fuld gang, var mange fattige henvist til kolonihavehuset. I dag er der kamp om det lille hus. Byplanlæggere fremhæver de anderledes huse som et aktiv. Søndagskronikken argumenterer at bevarelsen af usædvanlige huse i visse byområder kan dæmme op for den igangværende gentrificering af storbyen.

AB - Kolonihavehuset er rundet af storbyen. I første halvdel af forrige århundrede da kampen for en socialt bestemt bygningskunst og ægte folkelighed var i fuld gang, var mange fattige henvist til kolonihavehuset. I dag er der kamp om det lille hus. Byplanlæggere fremhæver de anderledes huse som et aktiv. Søndagskronikken argumenterer at bevarelsen af usædvanlige huse i visse byområder kan dæmme op for den igangværende gentrificering af storbyen.

KW - Kolonihavehuset før og nu

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Jyllands-Posten

JF - Jyllands-Posten

SN - 0109-1182

ER -