Det indre rum i det 12. århundredes lære om sjælen

bidrag til belysning af middelalderens erkendelsesteori

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2003
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter, 3. række: Preprint og reprints2003
    Nummer3

Haaning, A. (2003). Det indre rum i det 12. århundredes lære om sjælen: bidrag til belysning af middelalderens erkendelsesteori. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter, 3. række: Preprint og reprints2003, Nr. 3
    Haaning, Aksel. / Det indre rum i det 12. århundredes lære om sjælen : bidrag til belysning af middelalderens erkendelsesteori. Roskilde : Roskilde Universitet, 2003. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter, 3. række: Preprint og reprints2003; Nr. 3).
    @book{98eef4f0a6ff11db8e5a000ea68e967b,
    title = "Det indre rum i det 12. {\aa}rhundredes l{\ae}re om sj{\ae}len: bidrag til belysning af middelalderens erkendelsesteori",
    author = "Aksel Haaning",
    year = "2003",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Haaning, A 2003, Det indre rum i det 12. århundredes lære om sjælen: bidrag til belysning af middelalderens erkendelsesteori. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter, 3. række: Preprint og reprints2003, nr. 3, Roskilde Universitet, Roskilde.

Det indre rum i det 12. århundredes lære om sjælen : bidrag til belysning af middelalderens erkendelsesteori. / Haaning, Aksel.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Det indre rum i det 12. århundredes lære om sjælen

T2 - bidrag til belysning af middelalderens erkendelsesteori

AU - Haaning, Aksel

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Rapport

BT - Det indre rum i det 12. århundredes lære om sjælen

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Haaning A. Det indre rum i det 12. århundredes lære om sjælen: bidrag til belysning af middelalderens erkendelsesteori. Roskilde: Roskilde Universitet, 2003. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter, 3. række: Preprint og reprints2003; Nr. 3).