Det er de andre, der kører

beboernes holdninger til trafik og levevilkår i Kgs. Enghave

Lars Eigil Bohn, John Andersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)1399-1396
    StatusUdgivet - 2003
    NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer1
    ISSN1399-1396

Bohn, L. E., & Andersen, J. (2003). Det er de andre, der kører: beboernes holdninger til trafik og levevilkår i Kgs. Enghave. Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 1
    Bohn, Lars Eigil ; Andersen, John. / Det er de andre, der kører : beboernes holdninger til trafik og levevilkår i Kgs. Enghave. Roskilde : Roskilde Universitet, 2003. 108 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 1).
    @book{1598e730a7ab11db8289000ea68e967b,
    title = "Det er de andre, der k{\o}rer: beboernes holdninger til trafik og levevilk{\aa}r i Kgs. Enghave",
    author = "Bohn, {Lars Eigil} and John Andersen",
    year = "2003",
    isbn = "1399-1396",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bohn, LE & Andersen, J 2003, Det er de andre, der kører: beboernes holdninger til trafik og levevilkår i Kgs. Enghave. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 1, Roskilde Universitet, Roskilde.

Det er de andre, der kører : beboernes holdninger til trafik og levevilkår i Kgs. Enghave. / Bohn, Lars Eigil; Andersen, John.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Det er de andre, der kører

T2 - beboernes holdninger til trafik og levevilkår i Kgs. Enghave

AU - Bohn, Lars Eigil

AU - Andersen, John

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Rapport

SN - 1399-1396

BT - Det er de andre, der kører

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bohn LE, Andersen J. Det er de andre, der kører: beboernes holdninger til trafik og levevilkår i Kgs. Enghave. Roskilde: Roskilde Universitet, 2003. 108 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 1).