Det Digitale Nærvær

Viden og design i nye medier

Simon Heilesen

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  Resumé

  Computer-medieret kommunikation (CMC – via intranet- og internet, ”allestedsnærværende computing” mm. ), er grundlaget for det informations- og videnssamfund, der begynder at tage form i disse år. CMC er blevet kolossalt udbredt de seneste 10 – 15 år og har forandret den måde vi udsender og søger information, kommunikerer med hinanden både privat og i organisationer, samarbejder, underviser og tilegner os viden. Denne bog går tæt på tre udvalgte områder inden for den computer-medierede kommunikation: · Videndeling i formelle og uformelle organisationer, · Netbaseret samarbejde og læring, · Design af produkter til computermedieret kommunikation. Bogen består af tretten artikler skrevet specielt til denne udgivelse af danske og udenlandske forskere. De giver et billede af en række aktuelle problemfelter og forskningsområder inden for CMC.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedFrederiksberg
  ForlagRoskilde Universitetsforlag
  Antal sider272
  ISBN (Trykt)87-7867-267-8
  StatusUdgivet - 2004

  Emneord

  • Computermedieret kommunikation
  • kommunikation
  • e-læring
  • nye medier

  Citer dette

  Heilesen, S. (2004). Det Digitale Nærvær: Viden og design i nye medier. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
  Heilesen, Simon. / Det Digitale Nærvær : Viden og design i nye medier. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2004. 272 s.
  @book{660f637052be11dba4bc000ea68e967b,
  title = "Det Digitale N{\ae}rv{\ae}r: Viden og design i nye medier",
  abstract = "Computer-medieret kommunikation (CMC – via intranet- og internet, ”allestedsn{\ae}rv{\ae}rende computing” mm. ), er grundlaget for det informations- og videnssamfund, der begynder at tage form i disse {\aa}r. CMC er blevet kolossalt udbredt de seneste 10 – 15 {\aa}r og har forandret den m{\aa}de vi udsender og s{\o}ger information, kommunikerer med hinanden b{\aa}de privat og i organisationer, samarbejder, underviser og tilegner os viden. Denne bog g{\aa}r t{\ae}t p{\aa} tre udvalgte omr{\aa}der inden for den computer-medierede kommunikation: · Videndeling i formelle og uformelle organisationer, · Netbaseret samarbejde og l{\ae}ring, · Design af produkter til computermedieret kommunikation. Bogen best{\aa}r af tretten artikler skrevet specielt til denne udgivelse af danske og udenlandske forskere. De giver et billede af en r{\ae}kke aktuelle problemfelter og forskningsomr{\aa}der inden for CMC.",
  keywords = "Computermedieret kommunikation, kommunikation, e-l{\ae}ring, nye medier, CMC, Computer-mediated Communication, communication, e-learning, new media",
  author = "Simon Heilesen",
  year = "2004",
  language = "Dansk",
  isbn = "87-7867-267-8",
  publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

  }

  Heilesen, S 2004, Det Digitale Nærvær: Viden og design i nye medier. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

  Det Digitale Nærvær : Viden og design i nye medier. / Heilesen, Simon.

  Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2004. 272 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  TY - BOOK

  T1 - Det Digitale Nærvær

  T2 - Viden og design i nye medier

  AU - Heilesen, Simon

  PY - 2004

  Y1 - 2004

  N2 - Computer-medieret kommunikation (CMC – via intranet- og internet, ”allestedsnærværende computing” mm. ), er grundlaget for det informations- og videnssamfund, der begynder at tage form i disse år. CMC er blevet kolossalt udbredt de seneste 10 – 15 år og har forandret den måde vi udsender og søger information, kommunikerer med hinanden både privat og i organisationer, samarbejder, underviser og tilegner os viden. Denne bog går tæt på tre udvalgte områder inden for den computer-medierede kommunikation: · Videndeling i formelle og uformelle organisationer, · Netbaseret samarbejde og læring, · Design af produkter til computermedieret kommunikation. Bogen består af tretten artikler skrevet specielt til denne udgivelse af danske og udenlandske forskere. De giver et billede af en række aktuelle problemfelter og forskningsområder inden for CMC.

  AB - Computer-medieret kommunikation (CMC – via intranet- og internet, ”allestedsnærværende computing” mm. ), er grundlaget for det informations- og videnssamfund, der begynder at tage form i disse år. CMC er blevet kolossalt udbredt de seneste 10 – 15 år og har forandret den måde vi udsender og søger information, kommunikerer med hinanden både privat og i organisationer, samarbejder, underviser og tilegner os viden. Denne bog går tæt på tre udvalgte områder inden for den computer-medierede kommunikation: · Videndeling i formelle og uformelle organisationer, · Netbaseret samarbejde og læring, · Design af produkter til computermedieret kommunikation. Bogen består af tretten artikler skrevet specielt til denne udgivelse af danske og udenlandske forskere. De giver et billede af en række aktuelle problemfelter og forskningsområder inden for CMC.

  KW - Computermedieret kommunikation

  KW - kommunikation

  KW - e-læring

  KW - nye medier

  KW - CMC

  KW - Computer-mediated Communication

  KW - communication

  KW - e-learning

  KW - new media

  M3 - Bog

  SN - 87-7867-267-8

  BT - Det Digitale Nærvær

  PB - Roskilde Universitetsforlag

  CY - Frederiksberg

  ER -

  Heilesen S. Det Digitale Nærvær: Viden og design i nye medier. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag, 2004. 272 s.