Det Digitale Nærvær

Viden og design i nye medier

Simon Heilesen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Resumé

Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    ISBN (Trykt)87-7867-267-8
    StatusUdgivet - 2004

• Computermedieret kommunikation
    • kommunikation
    • e-læring
    • nye medier

Heilesen, S. (2004). Det Digitale Nærvær: Viden og design i nye medier. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Heilesen, Simon. / Det Digitale Nærvær : Viden og design i nye medier. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2004. 272 s.
    @book{660f637052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Det Digitale N{\ae}rv{\ae}r: Viden og design i nye medier",
    abstract = "Computer-medieret kommunikation (CMC – via intranet- og internet, ”allestedsn{\ae}rv{\ae}rende computing” mm. ), er grundlaget for det informations- og videnssamfund, der begynder at tage form i disse {\aa}r. CMC er blevet kolossalt udbredt de seneste 10 – 15 {\aa}r og har forandret den m{\aa}de vi udsender og s{\o}ger information, kommunikerer med hinanden b{\aa}de privat og i organisationer, samarbejder, underviser og tilegner os viden. Denne bog g{\aa}r t{\ae}t p{\aa} tre udvalgte omr{\aa}der inden for den computer-medierede kommunikation: · Videndeling i formelle og uformelle organisationer, · Netbaseret samarbejde og l{\ae}ring, · Design af produkter til computermedieret kommunikation. Bogen best{\aa}r af tretten artikler skrevet specielt til denne udgivelse af danske og udenlandske forskere. De giver et billede af en r{\ae}kke aktuelle problemfelter og forskningsomr{\aa}der inden for CMC.",
    keywords = "Computermedieret kommunikation, kommunikation, e-l{\ae}ring, nye medier, CMC, Computer-mediated Communication, communication, e-learning, new media",
    author = "Simon Heilesen",
    year = "2004",
    isbn = "87-7867-267-8",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Heilesen, S 2004, Det Digitale Nærvær: Viden og design i nye medier. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Det Digitale Nærvær : Viden og design i nye medier. / Heilesen, Simon.

Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2004. 272 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK

T1 - Det Digitale Nærvær

T2 - Viden og design i nye medier

AU - Heilesen, Simon

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Computer-medieret kommunikation (CMC – via intranet- og internet, ”allestedsnærværende computing” mm. ), er grundlaget for det informations- og videnssamfund, der begynder at tage form i disse år. CMC er blevet kolossalt udbredt de seneste 10 – 15 år og har forandret den måde vi udsender og søger information, kommunikerer med hinanden både privat og i organisationer, samarbejder, underviser og tilegner os viden. Denne bog går tæt på tre udvalgte områder inden for den computer-medierede kommunikation: · Videndeling i formelle og uformelle organisationer, · Netbaseret samarbejde og læring, · Design af produkter til computermedieret kommunikation. Bogen består af tretten artikler skrevet specielt til denne udgivelse af danske og udenlandske forskere. De giver et billede af en række aktuelle problemfelter og forskningsområder inden for CMC.

AB - Computer-medieret kommunikation (CMC – via intranet- og internet, ”allestedsnærværende computing” mm. ), er grundlaget for det informations- og videnssamfund, der begynder at tage form i disse år. CMC er blevet kolossalt udbredt de seneste 10 – 15 år og har forandret den måde vi udsender og søger information, kommunikerer med hinanden både privat og i organisationer, samarbejder, underviser og tilegner os viden. Denne bog går tæt på tre udvalgte områder inden for den computer-medierede kommunikation: · Videndeling i formelle og uformelle organisationer, · Netbaseret samarbejde og læring, · Design af produkter til computermedieret kommunikation. Bogen består af tretten artikler skrevet specielt til denne udgivelse af danske og udenlandske forskere. De giver et billede af en række aktuelle problemfelter og forskningsområder inden for CMC.

KW - Computermedieret kommunikation

KW - kommunikation

KW - e-læring

KW - nye medier

KW - CMC

KW - Computer-mediated Communication

KW - communication

KW - e-learning

KW - new media

M3 - Bog

SN - 87-7867-267-8

BT - Det Digitale Nærvær

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Heilesen S. Det Digitale Nærvær: Viden og design i nye medier. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag, 2004. 272 s.