Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

• liveness
  • oplevelse

@article{0bce06a17f2a4bc390abd16c6ce4bd35,
title = "”Det, at det var livelive!” En unders{\o}gelse af publikums oplevelse af {"}Jeg er dr{\o}mmenes labyrint{"}",
abstract = "Med udgangspunkt i en kvalitativ unders{\o}gelse af publikums oplevelse af musikteaterforestillingen {"}Jeg er dr{\o}mmenes labyrint{"}, diskuteres liveness, forst{\aa}else og autenticitet. Ud fra {\o}nsket om at ”reflektere over, hvilken funktion teatret skal have fremover, og ud fra hvilke v{\ae}rdikriterier samfundet skal st{\o}tte og investere i det” (Kulturministeriet 2010: 7), argumenterer artiklen for n{\o}dvendigheden af b{\aa}de forestillingsn{\ae}re og mere sociologisk orienterede studier af publikums oplevelser.",
keywords = "publikum, musikteater, liveness, oplevelse",
author = "Lindelof, {Anja M{\o}lle}",
year = "2012",
month = "12",
volume = "18",
pages = "7--22",
journal = "Peripeti",
issn = "1604-0325",
publisher = "Afdeling for Dramaturgi, Institut for {\AE}stetiske Fag",

”Det, at det var livelive!” En undersøgelse af publikums oplevelse af "Jeg er drømmenes labyrint". / Lindelof, Anja Mølle.

I: Peripeti, Bind 18, 12.2012, s. 7-22.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - ”Det, at det var livelive!” En undersøgelse af publikums oplevelse af "Jeg er drømmenes labyrint"

AU - Lindelof, Anja Mølle

PY - 2012/12

Y1 - 2012/12

N2 - Med udgangspunkt i en kvalitativ undersøgelse af publikums oplevelse af musikteaterforestillingen "Jeg er drømmenes labyrint", diskuteres liveness, forståelse og autenticitet. Ud fra ønsket om at ”reflektere over, hvilken funktion teatret skal have fremover, og ud fra hvilke værdikriterier samfundet skal støtte og investere i det” (Kulturministeriet 2010: 7), argumenterer artiklen for nødvendigheden af både forestillingsnære og mere sociologisk orienterede studier af publikums oplevelser.

AB - Med udgangspunkt i en kvalitativ undersøgelse af publikums oplevelse af musikteaterforestillingen "Jeg er drømmenes labyrint", diskuteres liveness, forståelse og autenticitet. Ud fra ønsket om at ”reflektere over, hvilken funktion teatret skal have fremover, og ud fra hvilke værdikriterier samfundet skal støtte og investere i det” (Kulturministeriet 2010: 7), argumenterer artiklen for nødvendigheden af både forestillingsnære og mere sociologisk orienterede studier af publikums oplevelser.

KW - publikum

KW - musikteater