Det almene indgår i alle kvalifikationer

Lars Molter Ulriksen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelNye perspektiver på almenkvalificering
    RedaktørerKnud Illeris
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer53
    ISSN1395-6833

Ulriksen, L. M. (1997). Det almene indgår i alle kvalifikationer. I K. Illeris (red.), Nye perspektiver på almenkvalificering Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 53
    Ulriksen, Lars Molter. / Det almene indgår i alle kvalifikationer. Nye perspektiver på almenkvalificering. red. / Knud Illeris. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1997. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 53).
    @inbook{67b9986052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Det almene indg{\aa}r i alle kvalifikationer",
    author = "Ulriksen, {Lars Molter}",
    year = "1997",
    editor = "Knud Illeris",
    booktitle = "Nye perspektiver p{\aa} almenkvalificering",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Ulriksen, LM 1997, Det almene indgår i alle kvalifikationer. i K Illeris (red.), Nye perspektiver på almenkvalificering. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 53.

Det almene indgår i alle kvalifikationer. / Ulriksen, Lars Molter.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Det almene indgår i alle kvalifikationer

AU - Ulriksen, Lars Molter

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Nye perspektiver på almenkvalificering

A2 - Illeris, Knud

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Ulriksen LM. Det almene indgår i alle kvalifikationer. I Illeris K, red., Nye perspektiver på almenkvalificering. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. 1997. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 53).