Destination Roskilde: Netværk i produktionen af destinationer

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer178
    ISSN0909-5144

Framke, W., & Sørensen, F. (2002). Destination Roskilde: Netværk i produktionen af destinationer. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 178
    Framke, Wolfgang ; Sørensen, Flemming. / Destination Roskilde : Netværk i produktionen af destinationer. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 178).
    @book{c272e20052c711db9789000ea68e967b,
    title = "Destination Roskilde: Netv{\ae}rk i produktionen af destinationer",
    author = "Wolfgang Framke and Flemming S{\o}rensen",
    year = "2002",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Framke, W & Sørensen, F 2002, Destination Roskilde: Netværk i produktionen af destinationer. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 178, Roskilde Universitet, Roskilde.

Destination Roskilde : Netværk i produktionen af destinationer. / Framke, Wolfgang; Sørensen, Flemming.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2002.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Destination Roskilde

T2 - Netværk i produktionen af destinationer

AU - Framke, Wolfgang

AU - Sørensen, Flemming

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Rapport

BT - Destination Roskilde

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Framke W, Sørensen F. Destination Roskilde: Netværk i produktionen af destinationer. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 178).