Destination Jammerbugten

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer175
    ISSN0909-5144

Sørensen, F. (2002). Destination Jammerbugten: Networks in the Production of Destinations. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 175
    Sørensen, Flemming. / Destination Jammerbugten : Networks in the Production of Destinations. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. 47 s. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 175).
    @book{c23b7e5052c711db9789000ea68e967b,
    title = "Destination Jammerbugten: Networks in the Production of Destinations",
    author = "Flemming S{\o}rensen",
    year = "2002",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Sørensen, F 2002, Destination Jammerbugten: Networks in the Production of Destinations. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 175, Roskilde Universitet, Roskilde.

Destination Jammerbugten : Networks in the Production of Destinations. / Sørensen, Flemming.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Destination Jammerbugten

T2 - Networks in the Production of Destinations

AU - Sørensen, Flemming

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Rapport

BT - Destination Jammerbugten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Sørensen F. Destination Jammerbugten: Networks in the Production of Destinations. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. 47 s. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 175).