Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

NavnRoskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report
Vol/bind152
ISSN0109-9779

Brandrup, M. (2017). Designing an evaluation infrastructure for effects-driven healthcare IT development. Roskilde: Roskilde Universitet. Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, Bind. 152
Brandrup, Morten. / Designing an evaluation infrastructure for effects-driven healthcare IT development. Roskilde : Roskilde Universitet, 2017. 115 s. (Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, Bind 152).
@phdthesis{873cdeb9bf164971928a71b3470c1585,
title = "Designing an evaluation infrastructure for effects-driven healthcare IT development",
author = "Morten Brandrup",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Roskilde Universitet",

Brandrup, M 2017, Designing an evaluation infrastructure for effects-driven healthcare IT development. Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, bind 152, Roskilde Universitet, Roskilde.

Designing an evaluation infrastructure for effects-driven healthcare IT development. / Brandrup, Morten.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Designing an evaluation infrastructure for effects-driven healthcare IT development

AU - Brandrup, Morten

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Designing an evaluation infrastructure for effects-driven healthcare IT development

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Brandrup M. Designing an evaluation infrastructure for effects-driven healthcare IT development. Roskilde: Roskilde Universitet, 2017. 115 s. (Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, Bind 152).