Deregulation of public utilities in the Nordic countries

Ole Jess Olsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelGlobalisation and welfare : A festschrift for Bruno Amoroso
    RedaktørerBent Greve, Jesper Jespersen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    Sider187-196
    StatusUdgivet - 2003

Olsen, O. J. (2003). Deregulation of public utilities in the Nordic countries. I B. Greve, & J. Jespersen (red.), Globalisation and welfare: A festschrift for Bruno Amoroso (s. 187-196). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Olsen, Ole Jess. / Deregulation of public utilities in the Nordic countries. Globalisation and welfare: A festschrift for Bruno Amoroso. red. / Bent Greve ; Jesper Jespersen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003. s. 187-196
    @inbook{afb7391052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Deregulation of public utilities in the Nordic countries",
    author = "Olsen, {Ole Jess}",
    year = "2003",
    language = "English",
    pages = "187--196",
    editor = "Bent Greve and Jesper Jespersen",
    booktitle = "Globalisation and welfare",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Olsen, OJ 2003, Deregulation of public utilities in the Nordic countries. i B Greve & J Jespersen (red), Globalisation and welfare: A festschrift for Bruno Amoroso. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 187-196.

Deregulation of public utilities in the Nordic countries. / Olsen, Ole Jess.

Globalisation and welfare: A festschrift for Bruno Amoroso. red. / Bent Greve; Jesper Jespersen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003. s. 187-196.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Deregulation of public utilities in the Nordic countries

AU - Olsen, Ole Jess