Der er forskel på robusthed og robusthed

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Resumé

Begrebet "robusthed" har fået en renæssance og er blevet et buzz-word blandt offentlige og private virksomheder. For med den stadige acceleration af forandringer, vi har været vidne til igennem de seneste årtier, kræver det sit at holde fokus på kerneopgaven.
Men hvem eller hvad er det, som skal være robust? Er det dig som individ, der skal være robust, eller er det organisationen, som skal skabe rammerne for robusthed?
OriginalsprogDansk
TidsskriftLedelse i Dag
Vol/bind2016
Udgave nummermaj-juni
ISSN0905-8966
StatusUdgivet - jun. 2016

Citer dette

@article{c7b13a94f2114e88b932fa75422d4dbd,
title = "Der er forskel p{\aa} robusthed og robusthed",
abstract = "Begrebet {"}robusthed{"} har f{\aa}et en ren{\ae}ssance og er blevet et buzz-word blandt offentlige og private virksomheder. For med den stadige acceleration af forandringer, vi har v{\ae}ret vidne til igennem de seneste {\aa}rtier, kr{\ae}ver det sit at holde fokus p{\aa} kerneopgaven.Men hvem eller hvad er det, som skal v{\ae}re robust? Er det dig som individ, der skal v{\ae}re robust, eller er det organisationen, som skal skabe rammerne for robusthed?",
author = "Peter Hagedorn-Rasmussen",
year = "2016",
month = "6",
language = "Dansk",
volume = "2016",
journal = "Ledelse i Dag",
issn = "0905-8966",
number = "maj-juni",

}

Der er forskel på robusthed og robusthed. / Hagedorn-Rasmussen, Peter.

I: Ledelse i Dag, Bind 2016, Nr. maj-juni , 06.2016.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TY - JOUR

T1 - Der er forskel på robusthed og robusthed

AU - Hagedorn-Rasmussen, Peter

PY - 2016/6

Y1 - 2016/6

N2 - Begrebet "robusthed" har fået en renæssance og er blevet et buzz-word blandt offentlige og private virksomheder. For med den stadige acceleration af forandringer, vi har været vidne til igennem de seneste årtier, kræver det sit at holde fokus på kerneopgaven.Men hvem eller hvad er det, som skal være robust? Er det dig som individ, der skal være robust, eller er det organisationen, som skal skabe rammerne for robusthed?

AB - Begrebet "robusthed" har fået en renæssance og er blevet et buzz-word blandt offentlige og private virksomheder. For med den stadige acceleration af forandringer, vi har været vidne til igennem de seneste årtier, kræver det sit at holde fokus på kerneopgaven.Men hvem eller hvad er det, som skal være robust? Er det dig som individ, der skal være robust, eller er det organisationen, som skal skabe rammerne for robusthed?

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2016

JO - Ledelse i Dag

JF - Ledelse i Dag

SN - 0905-8966

IS - maj-juni

ER -