Der er alt for lidt at komme efter

  Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

  Resumé

  For fem år siden blev digital signatur lanceret. Alle danskere skulle med den kunne hente information og service fra det offentlige, samt underskrive ting digitalt. I dag bruger få den digitale signatur jævnligt i relation til det offentlige. Mange har hentet en digital signatur, men kun brugt den én eneste gang. Borgere med hyppig rutinemæssig brug af digital signatur er der kun ganske få af. Årsagen er simpel; der er alt for lidt at komme efter!
  OriginalsprogDansk
  TidsskriftIngenioeren
  Sider (fra-til)21
  ISSN0105-6220
  StatusUdgivet - 9 nov. 2007

  Citer dette

  @article{6557e640af0c11dc93d5000ea68e967b,
  title = "Der er alt for lidt at komme efter",
  abstract = "For fem {\aa}r siden blev digital signatur lanceret. Alle danskere skulle med den kunne hente information og service fra det offentlige, samt underskrive ting digitalt. I dag bruger f{\aa} den digitale signatur j{\ae}vnligt i relation til det offentlige. Mange har hentet en digital signatur, men kun brugt den {\'e}n eneste gang. Borgere med hyppig rutinem{\ae}ssig brug af digital signatur er der kun ganske f{\aa} af. {\AA}rsagen er simpel; der er alt for lidt at komme efter!",
  author = "Jan Pries-Heje",
  year = "2007",
  month = "11",
  day = "9",
  language = "Dansk",
  pages = "21",
  journal = "Ingenioeren",
  issn = "0105-6220",
  publisher = "Mediehuset Ingenioeren A/S",

  }

  Der er alt for lidt at komme efter. / Pries-Heje, Jan.

  I: Ingenioeren, 09.11.2007, s. 21.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

  TY - INPR

  T1 - Der er alt for lidt at komme efter

  AU - Pries-Heje, Jan

  PY - 2007/11/9

  Y1 - 2007/11/9

  N2 - For fem år siden blev digital signatur lanceret. Alle danskere skulle med den kunne hente information og service fra det offentlige, samt underskrive ting digitalt. I dag bruger få den digitale signatur jævnligt i relation til det offentlige. Mange har hentet en digital signatur, men kun brugt den én eneste gang. Borgere med hyppig rutinemæssig brug af digital signatur er der kun ganske få af. Årsagen er simpel; der er alt for lidt at komme efter!

  AB - For fem år siden blev digital signatur lanceret. Alle danskere skulle med den kunne hente information og service fra det offentlige, samt underskrive ting digitalt. I dag bruger få den digitale signatur jævnligt i relation til det offentlige. Mange har hentet en digital signatur, men kun brugt den én eneste gang. Borgere med hyppig rutinemæssig brug af digital signatur er der kun ganske få af. Årsagen er simpel; der er alt for lidt at komme efter!

  M3 - Bidrag til avis - Kronik

  SP - 21

  JO - Ingenioeren

  JF - Ingenioeren

  SN - 0105-6220

  ER -