Den undersøgende leder

Metoder til dataindsamling og dataanvendelse

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagSamfundslitteratur
    ISBN (Trykt)978-87-593-1515-6
    StatusUdgivet - 2012

Møller, J. K., & Hvid, S. (2012). Den undersøgende leder: Metoder til dataindsamling og dataanvendelse. Frederiksberg: Samfundslitteratur.
    Møller, Jørn Kjølseth ; Hvid, Steen. / Den undersøgende leder : Metoder til dataindsamling og dataanvendelse. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2012. 200 s.
    @book{ae6494405f4d4ab19aa8eae82252d3e1,
    title = "Den unders{\o}gende leder: Metoder til dataindsamling og dataanvendelse",
    abstract = "Den unders{\o}gende leder pr{\ae}senterer de metodiske og videnskabsteoretiske overvejelser, der er relevante, for at lederen kan kvalificere beslutninger og dokumentere indsatser i egen organisation. Gennem praktiske eksempler og henvisninger til ledelses- og organisationsteori, l{\ae}gges der v{\ae}gt p{\aa} at se forskellige problemstillinger fra en ledelsesposition, og forklare de betingelser, der knytter sig til brugen af samfundsvidenskabelige metoder inden for ledelse og organisation. Bogen er skrevet som undervisningsbog til Diplomlederuddannelsen og lignende lederuddannelser. Desuden fungerer den som h{\aa}ndbog for ledere, der har behov for at indsamle og bearbejde viden om egen organisation eller vurdere eksternt producerede unders{\o}gelser.",
    author = "M{\o}ller, {J{\o}rn Kj{\o}lseth} and Steen Hvid",
    year = "2012",
    isbn = "978-87-593-1515-6",
    publisher = "Samfundslitteratur",

Den undersøgende leder : Metoder til dataindsamling og dataanvendelse. / Møller, Jørn Kjølseth; Hvid, Steen.

Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2012. 200 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Den undersøgende leder

T2 - Metoder til dataindsamling og dataanvendelse

AU - Møller, Jørn Kjølseth

AU - Hvid, Steen

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Den undersøgende leder præsenterer de metodiske og videnskabsteoretiske overvejelser, der er relevante, for at lederen kan kvalificere beslutninger og dokumentere indsatser i egen organisation. Gennem praktiske eksempler og henvisninger til ledelses- og organisationsteori, lægges der vægt på at se forskellige problemstillinger fra en ledelsesposition, og forklare de betingelser, der knytter sig til brugen af samfundsvidenskabelige metoder inden for ledelse og organisation. Bogen er skrevet som undervisningsbog til Diplomlederuddannelsen og lignende lederuddannelser. Desuden fungerer den som håndbog for ledere, der har behov for at indsamle og bearbejde viden om egen organisation eller vurdere eksternt producerede undersøgelser.

AB - Den undersøgende leder præsenterer de metodiske og videnskabsteoretiske overvejelser, der er relevante, for at lederen kan kvalificere beslutninger og dokumentere indsatser i egen organisation. Gennem praktiske eksempler og henvisninger til ledelses- og organisationsteori, lægges der vægt på at se forskellige problemstillinger fra en ledelsesposition, og forklare de betingelser, der knytter sig til brugen af samfundsvidenskabelige metoder inden for ledelse og organisation. Bogen er skrevet som undervisningsbog til Diplomlederuddannelsen og lignende lederuddannelser. Desuden fungerer den som håndbog for ledere, der har behov for at indsamle og bearbejde viden om egen organisation eller vurdere eksternt producerede undersøgelser.

M3 - Bog

SN - 978-87-593-1515-6

BT - Den undersøgende leder

PB - Samfundslitteratur

CY - Frederiksberg

Møller JK, Hvid S. Den undersøgende leder: Metoder til dataindsamling og dataanvendelse. Frederiksberg: Samfundslitteratur, 2012. 200 s.