Den undersøgende leder

Metoder til dataindsamling og dataanvendelse

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  Resumé

  Den undersøgende leder præsenterer de metodiske og videnskabsteoretiske overvejelser, der er relevante, for at lederen kan kvalificere beslutninger og dokumentere indsatser i egen organisation.
  Gennem praktiske eksempler og henvisninger til ledelses- og organisationsteori, lægges der vægt på at se forskellige problemstillinger fra en ledelsesposition, og forklare de betingelser, der knytter sig til brugen af samfundsvidenskabelige metoder inden for ledelse og organisation.
  Bogen er skrevet som undervisningsbog til Diplomlederuddannelsen og lignende lederuddannelser. Desuden fungerer den som håndbog for ledere, der har behov for at indsamle og bearbejde viden om egen organisation eller vurdere eksternt producerede undersøgelser.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedFrederiksberg
  ForlagSamfundslitteratur
  Antal sider200
  ISBN (Trykt)978-87-593-1515-6
  StatusUdgivet - 2012

  Citer dette

  Møller, J. K., & Hvid, S. (2012). Den undersøgende leder: Metoder til dataindsamling og dataanvendelse. Frederiksberg: Samfundslitteratur.
  Møller, Jørn Kjølseth ; Hvid, Steen. / Den undersøgende leder : Metoder til dataindsamling og dataanvendelse. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2012. 200 s.
  @book{ae6494405f4d4ab19aa8eae82252d3e1,
  title = "Den unders{\o}gende leder: Metoder til dataindsamling og dataanvendelse",
  abstract = "Den unders{\o}gende leder pr{\ae}senterer de metodiske og videnskabsteoretiske overvejelser, der er relevante, for at lederen kan kvalificere beslutninger og dokumentere indsatser i egen organisation. Gennem praktiske eksempler og henvisninger til ledelses- og organisationsteori, l{\ae}gges der v{\ae}gt p{\aa} at se forskellige problemstillinger fra en ledelsesposition, og forklare de betingelser, der knytter sig til brugen af samfundsvidenskabelige metoder inden for ledelse og organisation. Bogen er skrevet som undervisningsbog til Diplomlederuddannelsen og lignende lederuddannelser. Desuden fungerer den som h{\aa}ndbog for ledere, der har behov for at indsamle og bearbejde viden om egen organisation eller vurdere eksternt producerede unders{\o}gelser.",
  author = "M{\o}ller, {J{\o}rn Kj{\o}lseth} and Steen Hvid",
  year = "2012",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-593-1515-6",
  publisher = "Samfundslitteratur",

  }

  Den undersøgende leder : Metoder til dataindsamling og dataanvendelse. / Møller, Jørn Kjølseth; Hvid, Steen.

  Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2012. 200 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  TY - BOOK

  T1 - Den undersøgende leder

  T2 - Metoder til dataindsamling og dataanvendelse

  AU - Møller, Jørn Kjølseth

  AU - Hvid, Steen

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - Den undersøgende leder præsenterer de metodiske og videnskabsteoretiske overvejelser, der er relevante, for at lederen kan kvalificere beslutninger og dokumentere indsatser i egen organisation. Gennem praktiske eksempler og henvisninger til ledelses- og organisationsteori, lægges der vægt på at se forskellige problemstillinger fra en ledelsesposition, og forklare de betingelser, der knytter sig til brugen af samfundsvidenskabelige metoder inden for ledelse og organisation. Bogen er skrevet som undervisningsbog til Diplomlederuddannelsen og lignende lederuddannelser. Desuden fungerer den som håndbog for ledere, der har behov for at indsamle og bearbejde viden om egen organisation eller vurdere eksternt producerede undersøgelser.

  AB - Den undersøgende leder præsenterer de metodiske og videnskabsteoretiske overvejelser, der er relevante, for at lederen kan kvalificere beslutninger og dokumentere indsatser i egen organisation. Gennem praktiske eksempler og henvisninger til ledelses- og organisationsteori, lægges der vægt på at se forskellige problemstillinger fra en ledelsesposition, og forklare de betingelser, der knytter sig til brugen af samfundsvidenskabelige metoder inden for ledelse og organisation. Bogen er skrevet som undervisningsbog til Diplomlederuddannelsen og lignende lederuddannelser. Desuden fungerer den som håndbog for ledere, der har behov for at indsamle og bearbejde viden om egen organisation eller vurdere eksternt producerede undersøgelser.

  M3 - Bog

  SN - 978-87-593-1515-6

  BT - Den undersøgende leder

  PB - Samfundslitteratur

  CY - Frederiksberg

  ER -

  Møller JK, Hvid S. Den undersøgende leder: Metoder til dataindsamling og dataanvendelse. Frederiksberg: Samfundslitteratur, 2012. 200 s.