Den umulige informationssøgning

Om tre danske søgesteders begrænsninger

Daniel Honore Pryn, Mikkel Hvidtfeldt Andersen

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  Resumé

  I vores arbejde som informationsspecialister ved Roskilde Universitetsbibliotek forsøger vi dagligt at overbevise studerende og forskere om den videnskabelige vigtighed af en systematiseret tilgang til litteratursøgning. Vi vejleder dem om brugen af booleske operatorer, om nødvendigheden af at søge på tværs af databaser og om relevansen af referencehåndteringsprogrammer.
  OriginalsprogDansk
  TidsskriftRevy
  Vol/bind38
  Udgave nummer4
  Sider (fra-til)6-8
  Antal sider3
  ISSN1904-1969
  StatusUdgivet - okt. 2015

  Citer dette

  Pryn, D. H., & Andersen, M. H. (2015). Den umulige informationssøgning: Om tre danske søgesteders begrænsninger. Revy, 38(4), 6-8.
  Pryn, Daniel Honore ; Andersen, Mikkel Hvidtfeldt. / Den umulige informationssøgning : Om tre danske søgesteders begrænsninger. I: Revy. 2015 ; Bind 38, Nr. 4. s. 6-8.
  @article{cff3e8ded0e74728b2ca0d4f64ff96a2,
  title = "Den umulige informationss{\o}gning: Om tre danske s{\o}gesteders begr{\ae}nsninger",
  abstract = "I vores arbejde som informationsspecialister ved Roskilde Universitetsbibliotek fors{\o}ger vi dagligt at overbevise studerende og forskere om den videnskabelige vigtighed af en systematiseret tilgang til litteraturs{\o}gning. Vi vejleder dem om brugen af booleske operatorer, om n{\o}dvendigheden af at s{\o}ge p{\aa} tv{\ae}rs af databaser og om relevansen af referenceh{\aa}ndteringsprogrammer.",
  author = "Pryn, {Daniel Honore} and Andersen, {Mikkel Hvidtfeldt}",
  year = "2015",
  month = "10",
  language = "Dansk",
  volume = "38",
  pages = "6--8",
  journal = "Revy",
  issn = "1904-1969",
  publisher = "Danmarks Forskningsbiblioteksforening",
  number = "4",

  }

  Pryn, DH & Andersen, MH 2015, 'Den umulige informationssøgning: Om tre danske søgesteders begrænsninger', Revy, bind 38, nr. 4, s. 6-8.

  Den umulige informationssøgning : Om tre danske søgesteders begrænsninger. / Pryn, Daniel Honore; Andersen, Mikkel Hvidtfeldt.

  I: Revy, Bind 38, Nr. 4, 10.2015, s. 6-8.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  TY - JOUR

  T1 - Den umulige informationssøgning

  T2 - Om tre danske søgesteders begrænsninger

  AU - Pryn, Daniel Honore

  AU - Andersen, Mikkel Hvidtfeldt

  PY - 2015/10

  Y1 - 2015/10

  N2 - I vores arbejde som informationsspecialister ved Roskilde Universitetsbibliotek forsøger vi dagligt at overbevise studerende og forskere om den videnskabelige vigtighed af en systematiseret tilgang til litteratursøgning. Vi vejleder dem om brugen af booleske operatorer, om nødvendigheden af at søge på tværs af databaser og om relevansen af referencehåndteringsprogrammer.

  AB - I vores arbejde som informationsspecialister ved Roskilde Universitetsbibliotek forsøger vi dagligt at overbevise studerende og forskere om den videnskabelige vigtighed af en systematiseret tilgang til litteratursøgning. Vi vejleder dem om brugen af booleske operatorer, om nødvendigheden af at søge på tværs af databaser og om relevansen af referencehåndteringsprogrammer.

  M3 - Tidsskriftartikel

  VL - 38

  SP - 6

  EP - 8

  JO - Revy

  JF - Revy

  SN - 1904-1969

  IS - 4

  ER -