Den ufærdige fremtid: aktionsforskningens potentialer og udfordringer

John Andersen, Annette Bilfeldt, Michael Søgaard Jørgensen, Kevin Anthony Perry

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelDen ufærdige fremtid : Aktionsforskningens potentialer og udfordringer
RedaktørerAnnette Bilfeldt, Michael Søgård Jørgensen, John Andersen, Kevin Anthony Perry
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato5 jul. 2018
Sider5-18
Kapitel1
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-693-8
StatusUdgivet - 5 jul. 2018
NavnSerie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
Vol/bind9
ISSN2245-7569

Andersen, J., Bilfeldt, A., Jørgensen, M. S., & Perry, K. A. (2018). Den ufærdige fremtid: aktionsforskningens potentialer og udfordringer . I A. Bilfeldt, M. S. Jørgensen, J. Andersen, & K. A. Perry (red.), Den ufærdige fremtid : Aktionsforskningens potentialer og udfordringer (s. 5-18). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind. 9
Andersen, John ; Bilfeldt, Annette ; Jørgensen, Michael Søgaard ; Perry, Kevin Anthony. / Den ufærdige fremtid : aktionsforskningens potentialer og udfordringer . Den ufærdige fremtid : Aktionsforskningens potentialer og udfordringer . red. / Annette Bilfeldt ; Michael Søgård Jørgensen ; John Andersen ; Kevin Anthony Perry. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2018. s. 5-18 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 9).
@inbook{7168486df1f741baac922f20fc4b15aa,
title = "Den uf{\ae}rdige fremtid: aktionsforskningens potentialer og udfordringer",
author = "John Andersen and Annette Bilfeldt and J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard} and Perry, {Kevin Anthony}",
year = "2018",
month = "7",
day = "5",
pages = "5--18",
editor = "Annette Bilfeldt and J{\o}rgensen, {Michael S{\o}g{\aa}rd} and John Andersen and Perry, {Kevin Anthony}",
booktitle = "Den uf{\ae}rdige fremtid",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Andersen, J, Bilfeldt, A, Jørgensen, MS & Perry, KA 2018, Den ufærdige fremtid: aktionsforskningens potentialer og udfordringer . i A Bilfeldt, MS Jørgensen, J Andersen & KA Perry (red), Den ufærdige fremtid : Aktionsforskningens potentialer og udfordringer . Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, bind 9, s. 5-18.

Den ufærdige fremtid : aktionsforskningens potentialer og udfordringer . / Andersen, John; Bilfeldt, Annette; Jørgensen, Michael Søgaard ; Perry, Kevin Anthony.

Den ufærdige fremtid : Aktionsforskningens potentialer og udfordringer . red. / Annette Bilfeldt; Michael Søgård Jørgensen; John Andersen; Kevin Anthony Perry. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2018. s. 5-18.

TY - CHAP

T1 - Den ufærdige fremtid

T2 - aktionsforskningens potentialer og udfordringer

AU - Andersen, John

AU - Bilfeldt, Annette

AU - Jørgensen, Michael Søgaard

AU - Perry, Kevin Anthony

PY - 2018/7/5

Y1 - 2018/7/5

UR - https://aauforlag.dk/shop/skriftserier/serie-om-laerings-forandrings-og-organisation/den-ufaerdige-fremtid-aktionsforskningens-pot.aspx

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 5

EP - 18

BT - Den ufærdige fremtid

A2 - Bilfeldt, Annette

A2 - Jørgensen, Michael Søgård

A2 - Andersen, John

A2 - Perry, Kevin Anthony

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Andersen J, Bilfeldt A, Jørgensen MS, Perry KA. Den ufærdige fremtid: aktionsforskningens potentialer og udfordringer . I Bilfeldt A, Jørgensen MS, Andersen J, Perry KA, red., Den ufærdige fremtid : Aktionsforskningens potentialer og udfordringer . Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2018. s. 5-18. (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 9).