Den sociale relation

mødet mellem sundhedsplejerske og familie

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelFokus på sygeplejen
    ForlagHandelshøjskolens Forlag
    Publikationsdato1998
    Sider28 s.
    StatusUdgivet - 1998

Olesen, B. R. (1998). Den sociale relation: mødet mellem sundhedsplejerske og familie. I Fokus på sygeplejen (s. 28 s.). Handelshøjskolens Forlag.
    Olesen, Birgitte Ravn. / Den sociale relation : mødet mellem sundhedsplejerske og familie. Fokus på sygeplejen. Handelshøjskolens Forlag, 1998. s. 28 s.
    @inbook{422fbbd052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Den sociale relation: m{\o}det mellem sundhedsplejerske og familie",
    author = "Olesen, {Birgitte Ravn}",
    year = "1998",
    pages = "28 s.",
    booktitle = "Fokus p{\aa} sygeplejen",
    publisher = "Handelsh{\o}jskolens Forlag",

Olesen, BR 1998, Den sociale relation: mødet mellem sundhedsplejerske og familie. i Fokus på sygeplejen. Handelshøjskolens Forlag, s. 28 s.

Den sociale relation : mødet mellem sundhedsplejerske og familie. / Olesen, Birgitte Ravn.

Fokus på sygeplejen. Handelshøjskolens Forlag, 1998. s. 28 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Den sociale relation

T2 - mødet mellem sundhedsplejerske og familie

AU - Olesen, Birgitte Ravn

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 28 s.

BT - Fokus på sygeplejen

PB - Handelshøjskolens Forlag

Olesen BR. Den sociale relation: mødet mellem sundhedsplejerske og familie. I Fokus på sygeplejen. Handelshøjskolens Forlag. 1998. s. 28 s.