Den retfærdige afgørelse

En sagsbehandler er ikke en neutral socialtekniker, men hvad er hun så?

Peter Høilund

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportEncyclopædiartikelFormidling

TitelMyter eller viden
    RedaktørerPeter Duus
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1997
    Udgave1
    Sider97 - 111
    StatusUdgivet - 1997

Høilund, P. (1997). Den retfærdige afgørelse: En sagsbehandler er ikke en neutral socialtekniker, men hvad er hun så? I P. Duus (red.), Myter eller viden (1 udg., s. 97 - 111). København: Roskilde Universitet.
    Høilund, Peter. / Den retfærdige afgørelse : En sagsbehandler er ikke en neutral socialtekniker, men hvad er hun så?. Myter eller viden. red. / Peter Duus. 1. udg. København : Roskilde Universitet, 1997. s. 97 - 111
    @inbook{63c4534052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Den retf{\ae}rdige afg{\o}relse: En sagsbehandler er ikke en neutral socialtekniker, men hvad er hun s{\aa}?",
    keywords = "retf{\ae}rdighed, retsetik, neutralitet, sagsbehandling, socialt arbejde",
    author = "Peter H{\o}ilund",
    year = "1997",
    pages = "97 -- 111",
    editor = "Peter Duus",
    booktitle = "Myter eller viden",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    edition = "1",

Høilund, P 1997, Den retfærdige afgørelse: En sagsbehandler er ikke en neutral socialtekniker, men hvad er hun så? i P Duus (red.), Myter eller viden. 1 udg, Roskilde Universitet, København, s. 97 - 111.

Den retfærdige afgørelse : En sagsbehandler er ikke en neutral socialtekniker, men hvad er hun så? / Høilund, Peter.

Myter eller viden. red. / Peter Duus. 1. udg. København : Roskilde Universitet, 1997. s. 97 - 111.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportEncyclopædiartikelFormidling

TY - ENCYC

T1 - Den retfærdige afgørelse

T2 - En sagsbehandler er ikke en neutral socialtekniker, men hvad er hun så?

AU - Høilund, Peter

PY - 1997

Y1 - 1997

KW - retfærdighed