Den parlamentariske kommission og den politiske moral i dag

i anledning af E. Ninn-Hansens bog "Retfærd mellem jura og politik"

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelÅrsberetning / Institut for historie og samfundsforhold
    Udgivelses stedRoskilde
    Publikationsdato1990
    Sider83-91
    StatusUdgivet - 1990
    NavnÅrsberetning / Institut for historie og samfundsforhold

• den parlamentariske kommission
    • tamil-sagen
    • Ninn-Hansen
    • "Retfærd mellem jura og politik"

Bryld, C. (1990). Den parlamentariske kommission og den politiske moral i dag: i anledning af E. Ninn-Hansens bog "Retfærd mellem jura og politik". I Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold (s. 83-91). Roskilde. Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold
    Bryld, Claus. / Den parlamentariske kommission og den politiske moral i dag : i anledning af E. Ninn-Hansens bog "Retfærd mellem jura og politik". Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold. Roskilde, 1990. s. 83-91 (Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold).
    @inbook{016200c052c011dba4bc000ea68e967b,
    title = "Den parlamentariske kommission og den politiske moral i dag: i anledning af E. Ninn-Hansens bog {"}Retf{\ae}rd mellem jura og politik{"}",
    keywords = "den parlamentariske kommission, tamil-sagen, Ninn-Hansen, {"}Retf{\ae}rd mellem jura og politik{"}",
    author = "Claus Bryld",
    year = "1990",
    pages = "83--91",
    booktitle = "{\AA}rsberetning / Institut for historie og samfundsforhold",

Bryld, C 1990, Den parlamentariske kommission og den politiske moral i dag: i anledning af E. Ninn-Hansens bog "Retfærd mellem jura og politik". i Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold. Roskilde, Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold, s. 83-91.

Den parlamentariske kommission og den politiske moral i dag : i anledning af E. Ninn-Hansens bog "Retfærd mellem jura og politik". / Bryld, Claus.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Den parlamentariske kommission og den politiske moral i dag

T2 - i anledning af E. Ninn-Hansens bog "Retfærd mellem jura og politik"

AU - Bryld, Claus

PY - 1990

Y1 - 1990

KW - den parlamentariske kommission

KW - tamil-sagen

KW - Ninn-Hansen

KW - "Retfærd mellem jura og politik"

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 83

EP - 91

BT - Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold

CY - Roskilde

Bryld C. Den parlamentariske kommission og den politiske moral i dag: i anledning af E. Ninn-Hansens bog "Retfærd mellem jura og politik". I Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold. Roskilde. 1990. s. 83-91. (Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold).