Den myndige tillidsrepræsentant - tillidsrepræsentanters læring

Finn M. Sommer, Camilla Gregersen, Birger Steen Nielsen, Kurt Aagaard Nielsen, Niels Warring

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde Universitetscenter
    ForlagRoskilde Universitet
    Udgave2.
    ISBN (Trykt)87-7349-642-1
    StatusUdgivet - 2006

Sommer, F. M., Gregersen, C., Nielsen, B. S., Nielsen, K. A., & Warring, N. (2006). Den myndige tillidsrepræsentant - tillidsrepræsentanters læring. (2. udg.) Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet.
    Sommer, Finn M. ; Gregersen, Camilla ; Nielsen, Birger Steen ; Nielsen, Kurt Aagaard ; Warring, Niels. / Den myndige tillidsrepræsentant - tillidsrepræsentanters læring. 2. udg. Roskilde Universitetscenter : Roskilde Universitet, 2006. 254 s.
    @book{0ceecd2052b011dbae81000ea68e967b,
    title = "Den myndige tillidsrepr{\ae}sentant - tillidsrepr{\ae}sentanters l{\ae}ring",
    abstract = "Tillidsrepr{\ae}sentanter varetager et hverv i stadig udvikling. Mange nye opgaver kommer til. Tillidsrepr{\ae}sentanter l{\ae}rer at varetage hvervet ved at indg{\aa} i forskellige samarbejdsrelationer, ved at deltage i uddannelser, ved at l{\ae}re af andre tillidsrepr{\ae}sentanter - og de l{\ae}rer frem for alt ved at m{\o}de opgaver i hverdagen og fors{\o}ge at l{\o}se dem. Bogen s{\ae}tter fokus p{\aa} tillidsrepr{\ae}sentanters l{\ae}ring i deres daglige praksis. En gruppe tillidsrepr{\ae}sentanter fra fire LO-forbund er blevet fulgt, og det er tillidsrepr{\ae}sentanternes fort{\ae}llinger fra deres hverdagspraksis og deres kollektive arbejde i et v{\ae}rkstedsforl{\o}b, der freml{\ae}gges i bogen. Bogen viser, hvordan tillidsrepr{\ae}sentanters l{\ae}ring foreg{\aa}r i en mangfoldighed af relationer og sammenh{\ae}nge. Der peges p{\aa}, hvordan tillidsrepr{\ae}sentanters l{\ae}ring h{\ae}nger t{\ae}t sammen med fagbev{\ae}gelsens prioriteringer og tillidsrepr{\ae}sentanternes egne prioriteringer og interesser. Dermed giver bogen et aktuelt billede af fagbev{\ae}gelsens interessevaretagelse p{\aa} private virksomheder og et grundlag for diskussion af fagforeningernes arbejde, m{\aa}l og politik.",
    author = "Sommer, {Finn M.} and Camilla Gregersen and Nielsen, {Birger Steen} and Nielsen, {Kurt Aagaard} and Niels Warring",
    year = "2006",
    isbn = "87-7349-642-1",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    edition = "2.",

Sommer, FM, Gregersen, C, Nielsen, BS, Nielsen, KA & Warring, N 2006, Den myndige tillidsrepræsentant - tillidsrepræsentanters læring. 2. udg, Roskilde Universitet, Roskilde Universitetscenter.

Den myndige tillidsrepræsentant - tillidsrepræsentanters læring. / Sommer, Finn M.; Gregersen, Camilla; Nielsen, Birger Steen; Nielsen, Kurt Aagaard; Warring, Niels.

2. udg. Roskilde Universitetscenter : Roskilde Universitet, 2006. 254 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Den myndige tillidsrepræsentant - tillidsrepræsentanters læring

AU - Sommer, Finn M.

AU - Gregersen, Camilla

AU - Nielsen, Birger Steen

AU - Nielsen, Kurt Aagaard

AU - Warring, Niels

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Tillidsrepræsentanter varetager et hverv i stadig udvikling. Mange nye opgaver kommer til. Tillidsrepræsentanter lærer at varetage hvervet ved at indgå i forskellige samarbejdsrelationer, ved at deltage i uddannelser, ved at lære af andre tillidsrepræsentanter - og de lærer frem for alt ved at møde opgaver i hverdagen og forsøge at løse dem. Bogen sætter fokus på tillidsrepræsentanters læring i deres daglige praksis. En gruppe tillidsrepræsentanter fra fire LO-forbund er blevet fulgt, og det er tillidsrepræsentanternes fortællinger fra deres hverdagspraksis og deres kollektive arbejde i et værkstedsforløb, der fremlægges i bogen. Bogen viser, hvordan tillidsrepræsentanters læring foregår i en mangfoldighed af relationer og sammenhænge. Der peges på, hvordan tillidsrepræsentanters læring hænger tæt sammen med fagbevægelsens prioriteringer og tillidsrepræsentanternes egne prioriteringer og interesser. Dermed giver bogen et aktuelt billede af fagbevægelsens interessevaretagelse på private virksomheder og et grundlag for diskussion af fagforeningernes arbejde, mål og politik.

AB - Tillidsrepræsentanter varetager et hverv i stadig udvikling. Mange nye opgaver kommer til. Tillidsrepræsentanter lærer at varetage hvervet ved at indgå i forskellige samarbejdsrelationer, ved at deltage i uddannelser, ved at lære af andre tillidsrepræsentanter - og de lærer frem for alt ved at møde opgaver i hverdagen og forsøge at løse dem. Bogen sætter fokus på tillidsrepræsentanters læring i deres daglige praksis. En gruppe tillidsrepræsentanter fra fire LO-forbund er blevet fulgt, og det er tillidsrepræsentanternes fortællinger fra deres hverdagspraksis og deres kollektive arbejde i et værkstedsforløb, der fremlægges i bogen. Bogen viser, hvordan tillidsrepræsentanters læring foregår i en mangfoldighed af relationer og sammenhænge. Der peges på, hvordan tillidsrepræsentanters læring hænger tæt sammen med fagbevægelsens prioriteringer og tillidsrepræsentanternes egne prioriteringer og interesser. Dermed giver bogen et aktuelt billede af fagbevægelsens interessevaretagelse på private virksomheder og et grundlag for diskussion af fagforeningernes arbejde, mål og politik.

M3 - Bog

SN - 87-7349-642-1

BT - Den myndige tillidsrepræsentant - tillidsrepræsentanters læring

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde Universitetscenter

Sommer FM, Gregersen C, Nielsen BS, Nielsen KA, Warring N. Den myndige tillidsrepræsentant - tillidsrepræsentanters læring. 2. udg. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet, 2006. 254 s.