Den moderne bestyrelse på pædagogseminariet

mellem tradition og fornyelse

Linda Lundgaard Andersen, Mads Fabricius Møller, Jacob Christiansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)87-7349-437-2
    StatusUdgivet - 1998
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer93
    ISSN1395-6833

Andersen, L. L., Fabricius Møller, M., & Christiansen, J. (1998). Den moderne bestyrelse på pædagogseminariet: mellem tradition og fornyelse. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 93
    Andersen, Linda Lundgaard ; Fabricius Møller, Mads ; Christiansen, Jacob. / Den moderne bestyrelse på pædagogseminariet : mellem tradition og fornyelse. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 93).
    @book{b1a95c3052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Den moderne bestyrelse p{\aa} p{\ae}dagogseminariet: mellem tradition og fornyelse",
    author = "Andersen, {Linda Lundgaard} and {Fabricius M{\o}ller}, Mads and Jacob Christiansen",
    year = "1998",
    isbn = "87-7349-437-2",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, LL, Fabricius Møller, M & Christiansen, J 1998, Den moderne bestyrelse på pædagogseminariet: mellem tradition og fornyelse. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 93, Roskilde Universitet, Roskilde.

Den moderne bestyrelse på pædagogseminariet : mellem tradition og fornyelse. / Andersen, Linda Lundgaard; Fabricius Møller, Mads; Christiansen, Jacob.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Den moderne bestyrelse på pædagogseminariet

T2 - mellem tradition og fornyelse

AU - Andersen, Linda Lundgaard

AU - Fabricius Møller, Mads

AU - Christiansen, Jacob

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Rapport

SN - 87-7349-437-2

BT - Den moderne bestyrelse på pædagogseminariet

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen LL, Fabricius Møller M, Christiansen J. Den moderne bestyrelse på pædagogseminariet: mellem tradition og fornyelse. Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 93).