Den lille pige med straffeattesten

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelAktuelle etiske udfordringer : Bidrag til anvendt etik
RedaktørerMogens Pahuus, Patrick Kjærsdam Telléus
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato5 nov. 2012
Sider15-32
ISBN (Trykt)978-87-7112-031-8
StatusUdgivet - 5 nov. 2012
NavnApplied Philosophy / Anvendt Filosofi
Nummer2
ISSN2245-313X

• etik
  • straffeattester

Petersen, T. S., & Ryberg, J. (2012). Den lille pige med straffeattesten: I hvilken udstrækning bør virksomheder have adgang til jobansøgeres straffeattester? I M. Pahuus, & P. Kjærsdam Telléus (red.), Aktuelle etiske udfordringer: Bidrag til anvendt etik (s. 15-32). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Applied Philosophy / Anvendt Filosofi, Nr. 2
Petersen, Thomas Søbirk ; Ryberg, Jesper. / Den lille pige med straffeattesten : I hvilken udstrækning bør virksomheder have adgang til jobansøgeres straffeattester?. Aktuelle etiske udfordringer: Bidrag til anvendt etik. red. / Mogens Pahuus ; Patrick Kjærsdam Telléus. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2012. s. 15-32 (Applied Philosophy / Anvendt Filosofi; Nr. 2).
@inbook{ba9c7a7250624310b16e63029df787d8,
title = "Den lille pige med straffeattesten: I hvilken udstr{\ae}kning b{\o}r virksomheder have adgang til jobans{\o}geres straffeattester?",
keywords = "etik, straffeattester",
author = "Petersen, {Thomas S{\o}birk} and Jesper Ryberg",
year = "2012",
month = "11",
day = "5",
isbn = "978-87-7112-031-8",
pages = "15--32",
editor = "Mogens Pahuus and {Kj{\ae}rsdam Tell{\'e}us}, Patrick",
booktitle = "Aktuelle etiske udfordringer",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Petersen, TS & Ryberg, J 2012, Den lille pige med straffeattesten: I hvilken udstrækning bør virksomheder have adgang til jobansøgeres straffeattester? i M Pahuus & P Kjærsdam Telléus (red), Aktuelle etiske udfordringer: Bidrag til anvendt etik. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Applied Philosophy / Anvendt Filosofi, nr. 2, s. 15-32.

Den lille pige med straffeattesten : I hvilken udstrækning bør virksomheder have adgang til jobansøgeres straffeattester? / Petersen, Thomas Søbirk; Ryberg, Jesper.

Aktuelle etiske udfordringer: Bidrag til anvendt etik. red. / Mogens Pahuus; Patrick Kjærsdam Telléus. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2012. s. 15-32 (Applied Philosophy / Anvendt Filosofi; Nr. 2).

TY - CHAP

T1 - Den lille pige med straffeattesten

T2 - I hvilken udstrækning bør virksomheder have adgang til jobansøgeres straffeattester?

AU - Petersen, Thomas Søbirk

AU - Ryberg, Jesper

PY - 2012/11/5

Y1 - 2012/11/5

KW - etik

KW - straffeattester

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7112-031-8

SP - 15

EP - 32

BT - Aktuelle etiske udfordringer

A2 - Pahuus, Mogens

A2 - Kjærsdam Telléus, Patrick

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Petersen TS, Ryberg J. Den lille pige med straffeattesten: I hvilken udstrækning bør virksomheder have adgang til jobansøgeres straffeattester? I Pahuus M, Kjærsdam Telléus P, red., Aktuelle etiske udfordringer: Bidrag til anvendt etik. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2012. s. 15-32. (Applied Philosophy / Anvendt Filosofi; Nr. 2).