"Den intellektuelle som afviger: Jean Gerson og samvittighedens krav"

Brian Patrick McGuire

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDe måske udstødte: Historiens marginale eksistenser
    RedaktørerPoul Duedahl, Lars Andersen, Louise N. Kallestrup
    Udgivelses stedAalborg
    ForlagAalborg Universitetsforlag
    Publikationsdato2005
    Sider93-113
    StatusUdgivet - 2005

McGuire, B. P. (2005). "Den intellektuelle som afviger: Jean Gerson og samvittighedens krav". I P. Duedahl, L. Andersen, & L. N. Kallestrup (red.), De måske udstødte: Historiens marginale eksistenser (s. 93-113). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag.
    McGuire, Brian Patrick. / "Den intellektuelle som afviger: Jean Gerson og samvittighedens krav". De måske udstødte: Historiens marginale eksistenser. red. / Poul Duedahl ; Lars Andersen ; Louise N. Kallestrup. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2005. s. 93-113
    @inbook{4dc7cda052c011dba4bc000ea68e967b,
    title = "{"}Den intellektuelle som afviger: Jean Gerson og samvittighedens krav{"}",
    author = "McGuire, {Brian Patrick}",
    year = "2005",
    pages = "93--113",
    editor = "Poul Duedahl and Lars Andersen and Kallestrup, {Louise N.}",
    booktitle = "De m{\aa}ske udst{\o}dte: Historiens marginale eksistenser",
    publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

McGuire, BP 2005, "Den intellektuelle som afviger: Jean Gerson og samvittighedens krav". i P Duedahl, L Andersen & LN Kallestrup (red), De måske udstødte: Historiens marginale eksistenser. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, s. 93-113.

"Den intellektuelle som afviger: Jean Gerson og samvittighedens krav". / McGuire, Brian Patrick.

De måske udstødte: Historiens marginale eksistenser. red. / Poul Duedahl; Lars Andersen; Louise N. Kallestrup. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2005. s. 93-113.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - "Den intellektuelle som afviger: Jean Gerson og samvittighedens krav"

AU - McGuire, Brian Patrick

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 93

EP - 113

BT - De måske udstødte: Historiens marginale eksistenser

A2 - Duedahl, Poul

A2 - Andersen, Lars

A2 - Kallestrup, Louise N.

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

McGuire BP. "Den intellektuelle som afviger: Jean Gerson og samvittighedens krav". I Duedahl P, Andersen L, Kallestrup LN, red., De måske udstødte: Historiens marginale eksistenser. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2005. s. 93-113