Christjan Fussing Jensen

NavnFS & P Ph.D. afhandlinger
    Vol/bind21
    ISSN0909-9174

Jensen, C. F. (2000). Den innovative adfærd i oplevelsesintensive virksomheder: et strategisk perspektiv i turisme. Roskilde: Roskilde Universitet. FS & P Ph.D. afhandlinger, Bind. 21
    Jensen, Christjan Fussing. / Den innovative adfærd i oplevelsesintensive virksomheder : et strategisk perspektiv i turisme. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. 200 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger, Bind 21).
    @phdthesis{3b68cfa52eed4e31bbb766bb3088e728,
    title = "Den innovative adf{\ae}rd i oplevelsesintensive virksomheder: et strategisk perspektiv i turisme",
    author = "Jensen, {Christjan Fussing}",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jensen, CF 2000, Den innovative adfærd i oplevelsesintensive virksomheder: et strategisk perspektiv i turisme. FS & P Ph.D. afhandlinger, bind 21, Roskilde Universitet, Roskilde.

Den innovative adfærd i oplevelsesintensive virksomheder : et strategisk perspektiv i turisme. / Jensen, Christjan Fussing.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. 200 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Den innovative adfærd i oplevelsesintensive virksomheder

T2 - et strategisk perspektiv i turisme

AU - Jensen, Christjan Fussing

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Den innovative adfærd i oplevelsesintensive virksomheder

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jensen CF. Den innovative adfærd i oplevelsesintensive virksomheder: et strategisk perspektiv i turisme. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. 200 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger, Bind 21).