Den danske subelites vilkår 2000

Undersøgelse af danske subeliteidrætsudøveres sociale og idrætslige vilkår

Klaus Nielsen, Anders Godthjælp Nielsen, Rasmus Klarskov Storm

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000

Nielsen, K., Godthjælp Nielsen, A., & Storm, R. K. (2000). Den danske subelites vilkår 2000: Undersøgelse af danske subeliteidrætsudøveres sociale og idrætslige vilkår. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Nielsen, Klaus ; Godthjælp Nielsen, Anders ; Storm, Rasmus Klarskov. / Den danske subelites vilkår 2000 : Undersøgelse af danske subeliteidrætsudøveres sociale og idrætslige vilkår. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. 166 s.
    @book{d483b2b052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Den danske subelites vilk{\aa}r 2000: Unders{\o}gelse af danske subeliteidr{\ae}tsud{\o}veres sociale og idr{\ae}tslige vilk{\aa}r",
    author = "Klaus Nielsen and {Godthj{\ae}lp Nielsen}, Anders and Storm, {Rasmus Klarskov}",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Nielsen, K, Godthjælp Nielsen, A & Storm, RK 2000, Den danske subelites vilkår 2000: Undersøgelse af danske subeliteidrætsudøveres sociale og idrætslige vilkår. Roskilde Universitet, Roskilde.

Den danske subelites vilkår 2000 : Undersøgelse af danske subeliteidrætsudøveres sociale og idrætslige vilkår. / Nielsen, Klaus; Godthjælp Nielsen, Anders; Storm, Rasmus Klarskov.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. 166 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Den danske subelites vilkår 2000

T2 - Undersøgelse af danske subeliteidrætsudøveres sociale og idrætslige vilkår

AU - Nielsen, Klaus

AU - Godthjælp Nielsen, Anders

AU - Storm, Rasmus Klarskov

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Bog

BT - Den danske subelites vilkår 2000

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Nielsen K, Godthjælp Nielsen A, Storm RK. Den danske subelites vilkår 2000: Undersøgelse af danske subeliteidrætsudøveres sociale og idrætslige vilkår. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. 166 s.