Den danske model for erhvervsuddannelser - et komparativt blik

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  Resumé

  Rapporten har følgende formål: 1. Pege på nogle centrale udfordringer som erhvervsuddannelserne står overfor 2. Opridse de opgaver som erhvervsuddannelserne skal løse (en forståelsesramme) 3. Beskrive centrale træk i den danske model for erhvervsuddannelserne og dens problemer 4. Beskrive andre modeller for erhvervsuddannelse og pege på styrker og svagheder heri 5. Pege på nogle centrale dilemmaer, som erhvervsuddannelsespolitikken står overfor. Oplægget her skal betragtes som en foreløbig opsamling af viden om den danske model for erhvervsuddannelse i sammenligning med andre udvalgte modeller.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedKøbenhavn
  ForlagLandsorganisationen i Danmark
  Antal sider25
  ISBN (Trykt)87-7735-719-1
  StatusUdgivet - 2005
  NavnØje på Uddannelse
  Nummer2
  Vol/bind2005

  Emneord

  • erhvervsuddannelse
  • international komparativ
  • modeller
  • uddannelsespolitik

  Citer dette

  Jørgensen, C. H. (2005). Den danske model for erhvervsuddannelser - et komparativt blik. København: Landsorganisationen i Danmark. Øje på Uddannelse, Nr. 2, Bind. 2005
  Jørgensen, Christian Helms. / Den danske model for erhvervsuddannelser - et komparativt blik. København : Landsorganisationen i Danmark, 2005. 25 s. (Øje på Uddannelse; Nr. 2, Bind 2005).
  @book{967f64c052ae11dbae81000ea68e967b,
  title = "Den danske model for erhvervsuddannelser - et komparativt blik",
  abstract = "Rapporten har f{\o}lgende form{\aa}l: 1. Pege p{\aa} nogle centrale udfordringer som erhvervsuddannelserne st{\aa}r overfor 2. Opridse de opgaver som erhvervsuddannelserne skal l{\o}se (en forst{\aa}elsesramme) 3. Beskrive centrale tr{\ae}k i den danske model for erhvervsuddannelserne og dens problemer 4. Beskrive andre modeller for erhvervsuddannelse og pege p{\aa} styrker og svagheder heri 5. Pege p{\aa} nogle centrale dilemmaer, som erhvervsuddannelsespolitikken st{\aa}r overfor. Opl{\ae}gget her skal betragtes som en forel{\o}big opsamling af viden om den danske model for erhvervsuddannelse i sammenligning med andre udvalgte modeller.",
  keywords = "erhvervsuddannelse, international komparativ, modeller, uddannelsespolitik",
  author = "J{\o}rgensen, {Christian Helms}",
  year = "2005",
  language = "Dansk",
  isbn = "87-7735-719-1",
  publisher = "Landsorganisationen i Danmark",
  address = "Danmark",

  }

  Jørgensen, CH 2005, Den danske model for erhvervsuddannelser - et komparativt blik. Øje på Uddannelse, nr. 2, bind 2005, Landsorganisationen i Danmark, København.

  Den danske model for erhvervsuddannelser - et komparativt blik. / Jørgensen, Christian Helms.

  København : Landsorganisationen i Danmark, 2005. 25 s. (Øje på Uddannelse; Nr. 2, Bind 2005).

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  TY - RPRT

  T1 - Den danske model for erhvervsuddannelser - et komparativt blik

  AU - Jørgensen, Christian Helms

  PY - 2005

  Y1 - 2005

  N2 - Rapporten har følgende formål: 1. Pege på nogle centrale udfordringer som erhvervsuddannelserne står overfor 2. Opridse de opgaver som erhvervsuddannelserne skal løse (en forståelsesramme) 3. Beskrive centrale træk i den danske model for erhvervsuddannelserne og dens problemer 4. Beskrive andre modeller for erhvervsuddannelse og pege på styrker og svagheder heri 5. Pege på nogle centrale dilemmaer, som erhvervsuddannelsespolitikken står overfor. Oplægget her skal betragtes som en foreløbig opsamling af viden om den danske model for erhvervsuddannelse i sammenligning med andre udvalgte modeller.

  AB - Rapporten har følgende formål: 1. Pege på nogle centrale udfordringer som erhvervsuddannelserne står overfor 2. Opridse de opgaver som erhvervsuddannelserne skal løse (en forståelsesramme) 3. Beskrive centrale træk i den danske model for erhvervsuddannelserne og dens problemer 4. Beskrive andre modeller for erhvervsuddannelse og pege på styrker og svagheder heri 5. Pege på nogle centrale dilemmaer, som erhvervsuddannelsespolitikken står overfor. Oplægget her skal betragtes som en foreløbig opsamling af viden om den danske model for erhvervsuddannelse i sammenligning med andre udvalgte modeller.

  KW - erhvervsuddannelse

  KW - international komparativ

  KW - modeller

  KW - uddannelsespolitik

  M3 - Rapport

  SN - 87-7735-719-1

  BT - Den danske model for erhvervsuddannelser - et komparativt blik

  PB - Landsorganisationen i Danmark

  CY - København

  ER -

  Jørgensen CH. Den danske model for erhvervsuddannelser - et komparativt blik. København: Landsorganisationen i Danmark, 2005. 25 s. (Øje på Uddannelse; Nr. 2, Bind 2005).