Peter Olsén, Kurt Aagaard Nielsen, Birger Steen Nielsen

StatusUdgivet - 1990
    NavnArbejdspapir / Sociologisk Institut
    Nummer10

Olsén, P., Nielsen, K. A., & Nielsen, B. S. (1990). Demokratisk industri som socialt nyttig produktion: En rapport fra projekt Industri og Lykke. (1. udg.) København: Københavns Universitet. Arbejdspapir / Sociologisk Institut, Nr. 10
    Olsén, Peter ; Nielsen, Kurt Aagaard ; Nielsen, Birger Steen. / Demokratisk industri som socialt nyttig produktion : En rapport fra projekt Industri og Lykke. 1. udg. København : Københavns Universitet, 1990. 70 s. (Arbejdspapir / Sociologisk Institut; Nr. 10).
    @book{79088bc052d011db8236000ea68e967b,
    title = "Demokratisk industri som socialt nyttig produktion: En rapport fra projekt Industri og Lykke",
    author = "Peter Ols{\'e}n and Nielsen, {Kurt Aagaard} and Nielsen, {Birger Steen}",
    year = "1990",
    isbn = "87-7296-075-2",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",
    edition = "1.",

Olsén, P, Nielsen, KA & Nielsen, BS 1990, Demokratisk industri som socialt nyttig produktion: En rapport fra projekt Industri og Lykke. Arbejdspapir / Sociologisk Institut, nr. 10, 1. udg, Københavns Universitet, København.

Demokratisk industri som socialt nyttig produktion : En rapport fra projekt Industri og Lykke. / Olsén, Peter; Nielsen, Kurt Aagaard; Nielsen, Birger Steen.

1. udg. København : Københavns Universitet, 1990. 70 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Demokratisk industri som socialt nyttig produktion

T2 - En rapport fra projekt Industri og Lykke

AU - Olsén, Peter

AU - Nielsen, Kurt Aagaard

AU - Nielsen, Birger Steen

PY - 1990

Y1 - 1990

M3 - Rapport

SN - 87-7296-075-2

BT - Demokratisk industri som socialt nyttig produktion

PB - Københavns Universitet

CY - København

Olsén P, Nielsen KA, Nielsen BS. Demokratisk industri som socialt nyttig produktion: En rapport fra projekt Industri og Lykke. 1. udg. København: Københavns Universitet, 1990. 70 s. (Arbejdspapir / Sociologisk Institut; Nr. 10).