Demokratiets rodnet

om at søge tilbage i tiden og ud i verden for at finde rødder og grokraft til det repræsentative demokrati

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  OriginalsprogDansk
  TitelMagtfordelingen mellem interesseorganisationer og det repræsentative demokrati : er der opstået en ubalance, som truer fællesskabet?
  RedaktørerPovl Riis
  Udgivelses stedKbh.
  ForlagJL-Fondet
  Publikationsdato2002
  StatusUdgivet - 2002

  Citer dette

  Hulgård, L. (2002). Demokratiets rodnet: om at søge tilbage i tiden og ud i verden for at finde rødder og grokraft til det repræsentative demokrati. I P. Riis (red.), Magtfordelingen mellem interesseorganisationer og det repræsentative demokrati: er der opstået en ubalance, som truer fællesskabet? Kbh.: JL-Fondet.
  Hulgård, Lars. / Demokratiets rodnet : om at søge tilbage i tiden og ud i verden for at finde rødder og grokraft til det repræsentative demokrati. Magtfordelingen mellem interesseorganisationer og det repræsentative demokrati: er der opstået en ubalance, som truer fællesskabet?. red. / Povl Riis. Kbh. : JL-Fondet, 2002.
  @inbook{72f6f380ab0311db8289000ea68e967b,
  title = "Demokratiets rodnet: om at s{\o}ge tilbage i tiden og ud i verden for at finde r{\o}dder og grokraft til det repr{\ae}sentative demokrati",
  author = "Lars Hulg{\aa}rd",
  year = "2002",
  language = "Dansk",
  editor = "Povl Riis",
  booktitle = "Magtfordelingen mellem interesseorganisationer og det repr{\ae}sentative demokrati",
  publisher = "JL-Fondet",

  }

  Hulgård, L 2002, Demokratiets rodnet: om at søge tilbage i tiden og ud i verden for at finde rødder og grokraft til det repræsentative demokrati. i P Riis (red.), Magtfordelingen mellem interesseorganisationer og det repræsentative demokrati: er der opstået en ubalance, som truer fællesskabet?. JL-Fondet, Kbh.

  Demokratiets rodnet : om at søge tilbage i tiden og ud i verden for at finde rødder og grokraft til det repræsentative demokrati. / Hulgård, Lars.

  Magtfordelingen mellem interesseorganisationer og det repræsentative demokrati: er der opstået en ubalance, som truer fællesskabet?. red. / Povl Riis. Kbh. : JL-Fondet, 2002.

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  TY - CHAP

  T1 - Demokratiets rodnet

  T2 - om at søge tilbage i tiden og ud i verden for at finde rødder og grokraft til det repræsentative demokrati

  AU - Hulgård, Lars

  PY - 2002

  Y1 - 2002

  M3 - Bidrag til bog/antologi

  BT - Magtfordelingen mellem interesseorganisationer og det repræsentative demokrati

  A2 - Riis, Povl

  PB - JL-Fondet

  CY - Kbh.

  ER -

  Hulgård L. Demokratiets rodnet: om at søge tilbage i tiden og ud i verden for at finde rødder og grokraft til det repræsentative demokrati. I Riis P, red., Magtfordelingen mellem interesseorganisationer og det repræsentative demokrati: er der opstået en ubalance, som truer fællesskabet?. Kbh.: JL-Fondet. 2002