Demokrati som læreproces

Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    StatusUdgivet - 1999

Nielsen, B. S., Nielsen, K. A., & Olsén, P. (1999). Demokrati som læreproces: Industri og Lykke:et år med Dyndspringeren. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Nielsen, Birger Steen ; Nielsen, Kurt Aagaard ; Olsén, Peter. / Demokrati som læreproces : Industri og Lykke:et år med Dyndspringeren. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1999. 235 s.
    @book{7351fdb052d011db8236000ea68e967b,
    title = "Demokrati som l{\ae}reproces: Industri og Lykke:et {\aa}r med Dyndspringeren",
    author = "Nielsen, {Birger Steen} and Nielsen, {Kurt Aagaard} and Peter Ols{\'e}n",
    year = "1999",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Nielsen, BS, Nielsen, KA & Olsén, P 1999, Demokrati som læreproces: Industri og Lykke:et år med Dyndspringeren. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Demokrati som læreproces : Industri og Lykke:et år med Dyndspringeren. / Nielsen, Birger Steen; Nielsen, Kurt Aagaard; Olsén, Peter.

Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1999. 235 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Demokrati som læreproces

T2 - Industri og Lykke:et år med Dyndspringeren

AU - Nielsen, Birger Steen

AU - Nielsen, Kurt Aagaard

AU - Olsén, Peter

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Bog

BT - Demokrati som læreproces

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Nielsen BS, Nielsen KA, Olsén P. Demokrati som læreproces: Industri og Lykke:et år med Dyndspringeren. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag, 1999. 235 s.