Deltagernes udbytte af tværsektoriel voksenundervisning

erfaringer fra en evaluering af forløbene under voksenuddannelsespuljen

Leif Emil Hansen, Kirsten Larsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelEvalueringens veje og vildveje : debathæfte  2
    ForlagDanmarks Lærerhøjskole
    Publikationsdato1996
    StatusUdgivet - 1996

Hansen, L. E., & Larsen, K. (1996). Deltagernes udbytte af tværsektoriel voksenundervisning: erfaringer fra en evaluering af forløbene under voksenuddannelsespuljen. I Evalueringens veje og vildveje : debathæfte  2 Danmarks Lærerhøjskole.
    Hansen, Leif Emil ; Larsen, Kirsten. / Deltagernes udbytte af tværsektoriel voksenundervisning : erfaringer fra en evaluering af forløbene under voksenuddannelsespuljen. Evalueringens veje og vildveje : debathæfte  2. Danmarks Lærerhøjskole, 1996.
    @inbook{65fe2cc052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Deltagernes udbytte af tv{\ae}rsektoriel voksenundervisning: erfaringer fra en evaluering af forl{\o}bene under voksenuddannelsespuljen",
    author = "Hansen, {Leif Emil} and Kirsten Larsen",
    year = "1996",
    booktitle = "Evalueringens veje og vildveje : debath{\ae}fte  2",
    publisher = "Danmarks L{\ae}rerh{\o}jskole",

Hansen, LE & Larsen, K 1996, Deltagernes udbytte af tværsektoriel voksenundervisning: erfaringer fra en evaluering af forløbene under voksenuddannelsespuljen. i Evalueringens veje og vildveje : debathæfte  2. Danmarks Lærerhøjskole.

Deltagernes udbytte af tværsektoriel voksenundervisning : erfaringer fra en evaluering af forløbene under voksenuddannelsespuljen. / Hansen, Leif Emil; Larsen, Kirsten.

Evalueringens veje og vildveje : debathæfte  2. Danmarks Lærerhøjskole, 1996.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Deltagernes udbytte af tværsektoriel voksenundervisning

T2 - erfaringer fra en evaluering af forløbene under voksenuddannelsespuljen