Delrapport 2. Evaluering af den borgerrettede indsats få det bedste ud af dit lægebesøg: "Jeg kom der også mest for kaffen og kagen"

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Resumé

ForlagRegion Sjælland
Rekvirerende organisationRegion Sjælland, Det nære sundhedsvæsens (tidligere Primær Sundhed)
StatusUdgivet - 1 apr. 2019

@book{c26b6462c0dc4536974334fe640a7794,
title = "Delrapport 2. Evaluering af den borgerrettede indsats f{\aa} det bedste ud af dit l{\ae}gebes{\o}g: {"}Jeg kom der ogs{\aa} mest for kaffen og kagen{"}",
abstract = "Trods gode intentioner lykkedes det kun i begr{\ae}nset omfang at skabe relevans og underst{\o}tte m{\aa}lgruppens handlemuligheder. Det skyldes, at arrangementet ikke byggede p{\aa} borgernes erfaringer og oplevelser af problemeri m{\o}det med sundhedsv{\ae}snet, men i stedet havde et institutionelt forankret afsenderperspektiv.",
author = "Olesen, {Birgitte Ravn} and Aamann, {Iben Charlotte}",
year = "2019",
month = "4",
day = "1",
publisher = "Region Sj{\ae}lland",

TY - RPRT

T1 - Delrapport 2. Evaluering af den borgerrettede indsats få det bedste ud af dit lægebesøg

T2 - "Jeg kom der også mest for kaffen og kagen"

AU - Olesen, Birgitte Ravn

AU - Aamann, Iben Charlotte

PY - 2019/4/1

Y1 - 2019/4/1

N2 - Trods gode intentioner lykkedes det kun i begrænset omfang at skabe relevans og understøtte målgruppens handlemuligheder. Det skyldes, at arrangementet ikke byggede på borgernes erfaringer og oplevelser af problemeri mødet med sundhedsvæsnet, men i stedet havde et institutionelt forankret afsenderperspektiv.

AB - Trods gode intentioner lykkedes det kun i begrænset omfang at skabe relevans og understøtte målgruppens handlemuligheder. Det skyldes, at arrangementet ikke byggede på borgernes erfaringer og oplevelser af problemeri mødet med sundhedsvæsnet, men i stedet havde et institutionelt forankret afsenderperspektiv.

M3 - Rapport

BT - Delrapport 2. Evaluering af den borgerrettede indsats få det bedste ud af dit lægebesøg

PB - Region Sjælland