Deleuze and Autopoiesis

Exploring Aesthetic Models of the Mind

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Titel7th International Deleuze Studies Conference : Models, Machines and Memories
RedaktørerEmine Görgül, Nilay Ünsal Gülmez
Udgivelses stedIstanbul
ForlagIstanbul Technical University, School of Architecture
Publikationsdato2014
StatusUdgivet - 2014
Udgivet eksterntJa
Begivenhed7th International Deleuze Studies Conference: Models, Machines and Memories - Istanbul Technical University, School of Architecture, Istanbul, Tyrkiet
Varighed: 14 jul. 201416 jul. 2014

Konference

Konference7th International Deleuze Studies Conference
LokationIstanbul Technical University, School of Architecture
LandTyrkiet
ByIstanbul
Periode14/07/201416/07/2014

Levin, K. (2014). Deleuze and Autopoiesis: Exploring Aesthetic Models of the Mind. I E. Görgül, & N. Ü. Gülmez (red.), 7th International Deleuze Studies Conference: Models, Machines and Memories Istanbul: Istanbul Technical University, School of Architecture.
Levin, Kasper. / Deleuze and Autopoiesis : Exploring Aesthetic Models of the Mind. 7th International Deleuze Studies Conference: Models, Machines and Memories. red. / Emine Görgül ; Nilay Ünsal Gülmez. Istanbul : Istanbul Technical University, School of Architecture, 2014.
@inbook{2265866a2e9b42f68c1721745ab3c73e,
title = "Deleuze and Autopoiesis: Exploring Aesthetic Models of the Mind",
author = "Kasper Levin",
year = "2014",
language = "English",
editor = "Emine G{\"o}rg{\"u}l and G{\"u}lmez, {Nilay {\"U}nsal}",
booktitle = "7th International Deleuze Studies Conference",
publisher = "Istanbul Technical University, School of Architecture",

Levin, K 2014, Deleuze and Autopoiesis: Exploring Aesthetic Models of the Mind. i E Görgül & NÜ Gülmez (red), 7th International Deleuze Studies Conference: Models, Machines and Memories. Istanbul Technical University, School of Architecture, Istanbul, Istanbul, Tyrkiet, 14/07/2014.

Deleuze and Autopoiesis : Exploring Aesthetic Models of the Mind. / Levin, Kasper.

7th International Deleuze Studies Conference: Models, Machines and Memories. red. / Emine Görgül; Nilay Ünsal Gülmez. Istanbul : Istanbul Technical University, School of Architecture, 2014.

TY - ABST

T1 - Deleuze and Autopoiesis

T2 - Exploring Aesthetic Models of the Mind

AU - Levin, Kasper