Definitionsramme for bæredygtig bynær økoturisme

Jesper Holm, Berit Charlotte Kaae

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedRUC
ForlagRoskilde Universitet
ISBN (Trykt)978-87-7349-913-9
Rekvirerende organisationInnovationsfonden
StatusUdgivet - dec. 2017

• økoturisme
  • privat politik
  • bynatur

Holm, J., & Kaae, B. C. (2017). Definitionsramme for bæredygtig bynær økoturisme. RUC: Roskilde Universitet.
Holm, Jesper ; Kaae, Berit Charlotte. / Definitionsramme for bæredygtig bynær økoturisme. RUC : Roskilde Universitet, 2017. 84 s.
@book{24c076e70316421c9fc137e88b911a13,
title = "Definitionsramme for b{\ae}redygtig byn{\ae}r {\o}koturisme",
abstract = "Med denne rapport fra projektet Innovation and Development of Urban Ecotourism (INUT) vil vi skabe et koncept og en v{\ae}rkt{\o}jskasse for b{\ae}redygtig turisme i byn{\ae}re naturomr{\aa}der baseret p{\aa} design, forskning & udvikling af pilotpr{\o}vninger i to parker og deres byn{\ae}re opland. Det vil blive et koncept, der er testet og bygget op med inddragelse af lokale og kommercielle akt{\o}rer for at skabe socialt-{\o}konomisk levedygtig og milj{\o}ansvarlig turisme i byn{\ae}re naturparker. Herved udvider vi {\o}koturismebegrebet fra prim{\ae}rt at fokusere p{\aa} mere fjerntliggende naturomr{\aa}der til at komme helt t{\ae}t p{\aa} byen, men fortsat med fokus p{\aa} naturen. Vi str{\ae}ber efter at udvikle et praktisk koncept, der rummer l{\ae}rerige og mindev{\ae}rdige naturoplevelser, kommercielle muligheder, kul-tur og kreationer baseret p{\aa} stedets s{\ae}rlige naturkvaliteter og {\aa}nd i nysgerrig respekt for byens tiltag for b{\ae}redygtigt liv med naturen.",
keywords = "{\o}koturisme, privat politik, bynatur",
author = "Jesper Holm and Kaae, {Berit Charlotte}",
year = "2017",
month = "12",
isbn = "978-87-7349-913-9",
publisher = "Roskilde Universitet",

Holm, J & Kaae, BC 2017, Definitionsramme for bæredygtig bynær økoturisme. Roskilde Universitet, RUC.

Definitionsramme for bæredygtig bynær økoturisme. / Holm, Jesper; Kaae, Berit Charlotte.

RUC : Roskilde Universitet, 2017. 84 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Definitionsramme for bæredygtig bynær økoturisme

AU - Holm, Jesper

AU - Kaae, Berit Charlotte

PY - 2017/12

Y1 - 2017/12

N2 - Med denne rapport fra projektet Innovation and Development of Urban Ecotourism (INUT) vil vi skabe et koncept og en værktøjskasse for bæredygtig turisme i bynære naturområder baseret på design, forskning & udvikling af pilotprøvninger i to parker og deres bynære opland. Det vil blive et koncept, der er testet og bygget op med inddragelse af lokale og kommercielle aktører for at skabe socialt-økonomisk levedygtig og miljøansvarlig turisme i bynære naturparker. Herved udvider vi økoturismebegrebet fra primært at fokusere på mere fjerntliggende naturområder til at komme helt tæt på byen, men fortsat med fokus på naturen. Vi stræber efter at udvikle et praktisk koncept, der rummer lærerige og mindeværdige naturoplevelser, kommercielle muligheder, kul-tur og kreationer baseret på stedets særlige naturkvaliteter og ånd i nysgerrig respekt for byens tiltag for bæredygtigt liv med naturen.

AB - Med denne rapport fra projektet Innovation and Development of Urban Ecotourism (INUT) vil vi skabe et koncept og en værktøjskasse for bæredygtig turisme i bynære naturområder baseret på design, forskning & udvikling af pilotprøvninger i to parker og deres bynære opland. Det vil blive et koncept, der er testet og bygget op med inddragelse af lokale og kommercielle aktører for at skabe socialt-økonomisk levedygtig og miljøansvarlig turisme i bynære naturparker. Herved udvider vi økoturismebegrebet fra primært at fokusere på mere fjerntliggende naturområder til at komme helt tæt på byen, men fortsat med fokus på naturen. Vi stræber efter at udvikle et praktisk koncept, der rummer lærerige og mindeværdige naturoplevelser, kommercielle muligheder, kul-tur og kreationer baseret på stedets særlige naturkvaliteter og ånd i nysgerrig respekt for byens tiltag for bæredygtigt liv med naturen.

KW - økoturisme

KW - privat politik

KW - bynatur

M3 - Rapport

SN - 978-87-7349-913-9

BT - Definitionsramme for bæredygtig bynær økoturisme

PB - Roskilde Universitet

CY - RUC

Holm J, Kaae BC. Definitionsramme for bæredygtig bynær økoturisme. RUC: Roskilde Universitet, 2017. 84 s.