Decentralization and local government

A Danish-Polish comparative study in political systems

Jerzy Regulski (Redaktør), Susanne Georg (Redaktør), Henrik Toft Jensen (Redaktør), Barrie Needham (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde; New Brunswick; Lodz
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)0887387306
    StatusUdgivet - 1988

Regulski, J., Georg, S., Jensen, H. T., & Needham, B. (red.) (1988). Decentralization and local government: A Danish-Polish comparative study in political systems. Roskilde; New Brunswick; Lodz: Roskilde Universitet.
    Regulski, Jerzy (Redaktør) ; Georg, Susanne (Redaktør) ; Jensen, Henrik Toft (Redaktør) ; Needham, Barrie (Redaktør). / Decentralization and local government : A Danish-Polish comparative study in political systems. Roskilde; New Brunswick; Lodz : Roskilde Universitet, 1988. 271 s.
    @book{f7bd8b2052c911dbb97a000ea68e967b,
    title = "Decentralization and local government: A Danish-Polish comparative study in political systems",
    editor = "Jerzy Regulski and Susanne Georg and Jensen, {Henrik Toft} and Barrie Needham",
    year = "1988",
    language = "English",
    isbn = "0887387306",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Regulski, J, Georg, S, Jensen, HT & Needham, B (red) 1988, Decentralization and local government: A Danish-Polish comparative study in political systems. Roskilde Universitet, Roskilde; New Brunswick; Lodz.

Decentralization and local government : A Danish-Polish comparative study in political systems. / Regulski, Jerzy (Redaktør); Georg, Susanne (Redaktør); Jensen, Henrik Toft (Redaktør); Needham, Barrie (Redaktør).

Roskilde; New Brunswick; Lodz : Roskilde Universitet, 1988. 271 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Decentralization and local government

T2 - A Danish-Polish comparative study in political systems

A2 - Regulski, Jerzy

A2 - Georg, Susanne

A2 - Jensen, Henrik Toft

A2 - Needham, Barrie

PY - 1988

Y1 - 1988

M3 - Anthology

SN - 0887387306

BT - Decentralization and local government

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde; New Brunswick; Lodz

Regulski J, (ed.), Georg S, (ed.), Jensen HT, (ed.), Needham B, (ed.). Decentralization and local government: A Danish-Polish comparative study in political systems. Roskilde; New Brunswick; Lodz: Roskilde Universitet, 1988. 271 s.