Debat om hormoner og operationer

Brugen af Facebook som alternativ nyhedskilde og som redskab til politisk mobilisering i Caspian-sagen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

Dette kapitel undersøger dækningen af Caspian-sagen i de etablerede medier og på Facebook. Sagen handler om den 15-årige transkønnede Caspian Drumm, der kom i mediernes søgelys, efter at det var blevet offentlig kendt, at han for egne midler havde fået foretaget en operation på en privatklinik.
OriginalsprogDansk
TitelDen fælles dagsorden og alle de andre : En nyhedsugeanalyse af medieindhold, mediebrug og medieforventninger
RedaktørerMark Blach-Ørsten, Ida Willig
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagSamfundslitteratur
Publikationsdato2016
Sider157-176
ISBN (Trykt)9788759322116
ISBN (Elektronisk)9788759327166
StatusUdgivet - 2016
NavnMedier, Kommunikation, Journalistik
ISSN1904-271X

Citer dette

Raun, T. (2016). Debat om hormoner og operationer: Brugen af Facebook som alternativ nyhedskilde og som redskab til politisk mobilisering i Caspian-sagen. I M. Blach-Ørsten, & I. Willig (red.), Den fælles dagsorden og alle de andre: En nyhedsugeanalyse af medieindhold, mediebrug og medieforventninger (s. 157-176). Frederiksberg: Samfundslitteratur. Medier, Kommunikation, Journalistik
Raun, Tobias. / Debat om hormoner og operationer : Brugen af Facebook som alternativ nyhedskilde og som redskab til politisk mobilisering i Caspian-sagen. Den fælles dagsorden og alle de andre: En nyhedsugeanalyse af medieindhold, mediebrug og medieforventninger. red. / Mark Blach-Ørsten ; Ida Willig. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2016. s. 157-176 (Medier, Kommunikation, Journalistik ).
@inbook{233e4d5cb4e54784ab033ff478865b53,
title = "Debat om hormoner og operationer: Brugen af Facebook som alternativ nyhedskilde og som redskab til politisk mobilisering i Caspian-sagen",
abstract = "Dette kapitel unders{\o}ger d{\ae}kningen af Caspian-sagen i de etablerede medier og p{\aa} Facebook. Sagen handler om den 15-{\aa}rige transk{\o}nnede Caspian Drumm, der kom i mediernes s{\o}gelys, efter at det var blevet offentlig kendt, at han for egne midler havde f{\aa}et foretaget en operation p{\aa} en privatklinik.",
author = "Tobias Raun",
year = "2016",
language = "Dansk",
isbn = "9788759322116",
pages = "157--176",
editor = "Mark Blach-{\O}rsten and Willig, {Ida }",
booktitle = "Den f{\ae}lles dagsorden og alle de andre",
publisher = "Samfundslitteratur",

}

Raun, T 2016, Debat om hormoner og operationer: Brugen af Facebook som alternativ nyhedskilde og som redskab til politisk mobilisering i Caspian-sagen. i M Blach-Ørsten & I Willig (red), Den fælles dagsorden og alle de andre: En nyhedsugeanalyse af medieindhold, mediebrug og medieforventninger. Samfundslitteratur, Frederiksberg, Medier, Kommunikation, Journalistik , s. 157-176.

Debat om hormoner og operationer : Brugen af Facebook som alternativ nyhedskilde og som redskab til politisk mobilisering i Caspian-sagen. / Raun, Tobias.

Den fælles dagsorden og alle de andre: En nyhedsugeanalyse af medieindhold, mediebrug og medieforventninger. red. / Mark Blach-Ørsten; Ida Willig. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2016. s. 157-176 (Medier, Kommunikation, Journalistik ).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TY - CHAP

T1 - Debat om hormoner og operationer

T2 - Brugen af Facebook som alternativ nyhedskilde og som redskab til politisk mobilisering i Caspian-sagen

AU - Raun, Tobias

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Dette kapitel undersøger dækningen af Caspian-sagen i de etablerede medier og på Facebook. Sagen handler om den 15-årige transkønnede Caspian Drumm, der kom i mediernes søgelys, efter at det var blevet offentlig kendt, at han for egne midler havde fået foretaget en operation på en privatklinik.

AB - Dette kapitel undersøger dækningen af Caspian-sagen i de etablerede medier og på Facebook. Sagen handler om den 15-årige transkønnede Caspian Drumm, der kom i mediernes søgelys, efter at det var blevet offentlig kendt, at han for egne midler havde fået foretaget en operation på en privatklinik.

UR - http://samfundslitteratur.dk/bog/den-f%C3%A6lles-dagsorden-og-alle-de-andre

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788759322116

SP - 157

EP - 176

BT - Den fælles dagsorden og alle de andre

A2 - Blach-Ørsten, Mark

A2 - Willig, Ida

PB - Samfundslitteratur

CY - Frederiksberg

ER -

Raun T. Debat om hormoner og operationer: Brugen af Facebook som alternativ nyhedskilde og som redskab til politisk mobilisering i Caspian-sagen. I Blach-Ørsten M, Willig I, red., Den fælles dagsorden og alle de andre: En nyhedsugeanalyse af medieindhold, mediebrug og medieforventninger. Frederiksberg: Samfundslitteratur. 2016. s. 157-176. (Medier, Kommunikation, Journalistik ).