De virker helt totalt normale

om mødet med patienterne i praktikken

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelJagten på den mandlige omsorgskompetence : arbejdspapirer vedr. et indgangsforløb til social- og sundhedsassistentuddannelsen - for mænd
    RedaktørerSteen Baagøe Nielsen, Kirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer52
    ISSN1395-6833

Nielsen, S. B. (1997). De virker helt totalt normale: om mødet med patienterne i praktikken. I S. B. Nielsen, & K. Weber (red.), Jagten på den mandlige omsorgskompetence: arbejdspapirer vedr. et indgangsforløb til social- og sundhedsassistentuddannelsen - for mænd Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 52
    Nielsen, Steen Baagøe. / De virker helt totalt normale : om mødet med patienterne i praktikken. Jagten på den mandlige omsorgskompetence: arbejdspapirer vedr. et indgangsforløb til social- og sundhedsassistentuddannelsen - for mænd. red. / Steen Baagøe Nielsen ; Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 52).
    @inbook{65e12ee052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "De virker helt totalt normale: om m{\o}det med patienterne i praktikken",
    author = "Nielsen, {Steen Baag{\o}e}",
    year = "1997",
    editor = "Nielsen, {Steen Baag{\o}e} and Kirsten Weber",
    booktitle = "Jagten p{\aa} den mandlige omsorgskompetence",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Nielsen, SB 1997, De virker helt totalt normale: om mødet med patienterne i praktikken. i SB Nielsen & K Weber (red), Jagten på den mandlige omsorgskompetence: arbejdspapirer vedr. et indgangsforløb til social- og sundhedsassistentuddannelsen - for mænd. Roskilde Universitet, Roskilde, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 52.

De virker helt totalt normale : om mødet med patienterne i praktikken. / Nielsen, Steen Baagøe.

Jagten på den mandlige omsorgskompetence: arbejdspapirer vedr. et indgangsforløb til social- og sundhedsassistentuddannelsen - for mænd. red. / Steen Baagøe Nielsen; Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 52).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - De virker helt totalt normale

T2 - om mødet med patienterne i praktikken

AU - Nielsen, Steen Baagøe

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Jagten på den mandlige omsorgskompetence

A2 - Nielsen, Steen Baagøe

A2 - Weber, Kirsten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Nielsen SB. De virker helt totalt normale: om mødet med patienterne i praktikken. I Nielsen SB, Weber K, red., Jagten på den mandlige omsorgskompetence: arbejdspapirer vedr. et indgangsforløb til social- og sundhedsassistentuddannelsen - for mænd. Roskilde: Roskilde Universitet. 1997. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 52).