De usynlige institutioner

fraværet af nutidige musikinstitutioner i dansk musikvidenskab

Anja Mølle Lindelof, Charlotte Rørdam Larsen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

BogserieDanish Musicology Online
Vol/bind2018
Udgave nummerSærnummer
Sider (fra-til)3-12
ISSN1904-237X
StatusUdgivet - 2018

• musikinstitutioner
  • musikliv
  • kulturpolitik
  • musikvidenskab

@article{7d1f29ce29dc456d86da9bcb27cdf9b5,
title = "De usynlige institutioner: frav{\ae}ret af nutidige musikinstitutioner i dansk musikvidenskab",
abstract = "I den danske musikvidenskabelige forskningslitteratur udg{\o}r analyser af nutidige danske musikinstitutioner et meget lille område. Musikskoler, spillesteder, forenings- liv, koncerthuse, medier, konservatorier og h{\o}jskoler er steder, hvor musik praktise- res, og som indrammer mange menneskers m{\o}der med musik.",
keywords = "musikinstitutioner, musikliv, kulturpolitik, musikvidenskab",
author = "Lindelof, {Anja M{\o}lle} and Larsen, {Charlotte R{\o}rdam}",
year = "2018",
volume = "2018",
pages = "3--12",
journal = "Danish Musicology Online",
issn = "1904-237X",
publisher = "Koebenhavns Universitet Musikvidenskabeligt Institut",
number = "S{\ae}rnummer",

De usynlige institutioner : fraværet af nutidige musikinstitutioner i dansk musikvidenskab. / Lindelof, Anja Mølle; Larsen, Charlotte Rørdam .

I: Danish Musicology Online, Bind 2018, Nr. Særnummer, 2018, s. 3-12.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - De usynlige institutioner

T2 - fraværet af nutidige musikinstitutioner i dansk musikvidenskab

AU - Lindelof, Anja Mølle

AU - Larsen, Charlotte Rørdam

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - I den danske musikvidenskabelige forskningslitteratur udgør analyser af nutidige danske musikinstitutioner et meget lille område. Musikskoler, spillesteder, forenings- liv, koncerthuse, medier, konservatorier og højskoler er steder, hvor musik praktise- res, og som indrammer mange menneskers møder med musik.

AB - I den danske musikvidenskabelige forskningslitteratur udgør analyser af nutidige danske musikinstitutioner et meget lille område. Musikskoler, spillesteder, forenings- liv, koncerthuse, medier, konservatorier og højskoler er steder, hvor musik praktise- res, og som indrammer mange menneskers møder med musik.

KW - musikinstitutioner

KW - musikliv