De svages styrke - og fortællekunstens

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportEncyclopædiartikelFormidling

  Resumé

  Der gives et kort rids af Anna Seghers’ biografi, af nogle udviklingslinier i hendes forfatterskab og af temaerne i nogle af hovedværkerne. Dette følges op af mere indgående kommentarer til de tre fortællinger ‚De døde pigers udflugt’, ‚Post til det forjættede land’ og ‚Et rejsemøde’, som her udkommer for første gang på dansk, med speciel henblik på relevansen forfatterens jødiske baggrund for fortællingernes tematisering af kulturmøde og kulturkonflikt.
  OriginalsprogDansk
  TitelAnna Seghers : Et Rejsemøde og andre fortællinger
  RedaktørerHans Chr. Fink, Klaus Schulte
  Udgivelses stedRoskilde
  ForlagBatzer & Co.
  Publikationsdato2004
  Sider149-175
  ISBN (Trykt)87-90524-31-4
  StatusUdgivet - 2004

  Citer dette

  Schulte, K. (2004). De svages styrke - og fortællekunstens. I H. C. Fink, & K. Schulte (red.), Anna Seghers: Et Rejsemøde og andre fortællinger (s. 149-175). Roskilde: Batzer & Co..
  Schulte, Klaus. / De svages styrke - og fortællekunstens. Anna Seghers: Et Rejsemøde og andre fortællinger. red. / Hans Chr. Fink ; Klaus Schulte. Roskilde : Batzer & Co., 2004. s. 149-175
  @inbook{9b41efb052cb11dbb97a000ea68e967b,
  title = "De svages styrke - og fort{\ae}llekunstens",
  abstract = "Der gives et kort rids af Anna Seghers’ biografi, af nogle udviklingslinier i hendes forfatterskab og af temaerne i nogle af hovedv{\ae}rkerne. Dette f{\o}lges op af mere indg{\aa}ende kommentarer til de tre fort{\ae}llinger ‚De d{\o}de pigers udflugt’, ‚Post til det forj{\ae}ttede land’ og ‚Et rejsem{\o}de’, som her udkommer for f{\o}rste gang p{\aa} dansk, med speciel henblik p{\aa} relevansen forfatterens j{\o}diske baggrund for fort{\ae}llingernes tematisering af kulturm{\o}de og kulturkonflikt.",
  author = "Klaus Schulte",
  year = "2004",
  language = "Dansk",
  isbn = "87-90524-31-4",
  pages = "149--175",
  editor = "Fink, {Hans Chr.} and Klaus Schulte",
  booktitle = "Anna Seghers",
  publisher = "Batzer & Co.",

  }

  Schulte, K 2004, De svages styrke - og fortællekunstens. i HC Fink & K Schulte (red), Anna Seghers: Et Rejsemøde og andre fortællinger. Batzer & Co., Roskilde, s. 149-175.

  De svages styrke - og fortællekunstens. / Schulte, Klaus.

  Anna Seghers: Et Rejsemøde og andre fortællinger. red. / Hans Chr. Fink; Klaus Schulte. Roskilde : Batzer & Co., 2004. s. 149-175.

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportEncyclopædiartikelFormidling

  TY - ENCYC

  T1 - De svages styrke - og fortællekunstens

  AU - Schulte, Klaus

  PY - 2004

  Y1 - 2004

  N2 - Der gives et kort rids af Anna Seghers’ biografi, af nogle udviklingslinier i hendes forfatterskab og af temaerne i nogle af hovedværkerne. Dette følges op af mere indgående kommentarer til de tre fortællinger ‚De døde pigers udflugt’, ‚Post til det forjættede land’ og ‚Et rejsemøde’, som her udkommer for første gang på dansk, med speciel henblik på relevansen forfatterens jødiske baggrund for fortællingernes tematisering af kulturmøde og kulturkonflikt.

  AB - Der gives et kort rids af Anna Seghers’ biografi, af nogle udviklingslinier i hendes forfatterskab og af temaerne i nogle af hovedværkerne. Dette følges op af mere indgående kommentarer til de tre fortællinger ‚De døde pigers udflugt’, ‚Post til det forjættede land’ og ‚Et rejsemøde’, som her udkommer for første gang på dansk, med speciel henblik på relevansen forfatterens jødiske baggrund for fortællingernes tematisering af kulturmøde og kulturkonflikt.

  M3 - Encyclopædiartikel

  SN - 87-90524-31-4

  SP - 149

  EP - 175

  BT - Anna Seghers

  A2 - Fink, Hans Chr.

  A2 - Schulte, Klaus

  PB - Batzer & Co.

  CY - Roskilde

  ER -

  Schulte K. De svages styrke - og fortællekunstens. I Fink HC, Schulte K, red., Anna Seghers: Et Rejsemøde og andre fortællinger. Roskilde: Batzer & Co. 2004. s. 149-175