De svages styrke - og fortællekunstens

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportEncyclopædiartikelFormidling

Resumé

TitelAnna Seghers : Et Rejsemøde og andre fortællinger
    RedaktørerHans Chr. Fink, Klaus Schulte
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagBatzer & Co.
    Publikationsdato2004
    Sider149-175
    ISBN (Trykt)87-90524-31-4
    StatusUdgivet - 2004

Schulte, K. (2004). De svages styrke - og fortællekunstens. I H. C. Fink, & K. Schulte (red.), Anna Seghers: Et Rejsemøde og andre fortællinger (s. 149-175). Roskilde: Batzer & Co..
    Schulte, Klaus. / De svages styrke - og fortællekunstens. Anna Seghers: Et Rejsemøde og andre fortællinger. red. / Hans Chr. Fink ; Klaus Schulte. Roskilde : Batzer & Co., 2004. s. 149-175
    @inbook{9b41efb052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "De svages styrke - og fort{\ae}llekunstens",
    abstract = "Der gives et kort rids af Anna Seghers’ biografi, af nogle udviklingslinier i hendes forfatterskab og af temaerne i nogle af hovedv{\ae}rkerne. Dette f{\o}lges op af mere indg{\aa}ende kommentarer til de tre fort{\ae}llinger ‚De d{\o}de pigers udflugt’, ‚Post til det forj{\ae}ttede land’ og ‚Et rejsem{\o}de’, som her udkommer for f{\o}rste gang p{\aa} dansk, med speciel henblik p{\aa} relevansen forfatterens j{\o}diske baggrund for fort{\ae}llingernes tematisering af kulturm{\o}de og kulturkonflikt.",
    author = "Klaus Schulte",
    year = "2004",
    isbn = "87-90524-31-4",
    pages = "149--175",
    editor = "Fink, {Hans Chr.} and Klaus Schulte",
    booktitle = "Anna Seghers",
    publisher = "Batzer & Co.",

Schulte, K 2004, De svages styrke - og fortællekunstens. i HC Fink & K Schulte (red), Anna Seghers: Et Rejsemøde og andre fortællinger. Batzer & Co., Roskilde, s. 149-175.

De svages styrke - og fortællekunstens. / Schulte, Klaus.

Anna Seghers: Et Rejsemøde og andre fortællinger. red. / Hans Chr. Fink; Klaus Schulte. Roskilde : Batzer & Co., 2004. s. 149-175.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportEncyclopædiartikelFormidling

TY - ENCYC

T1 - De svages styrke - og fortællekunstens

AU - Schulte, Klaus

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Der gives et kort rids af Anna Seghers’ biografi, af nogle udviklingslinier i hendes forfatterskab og af temaerne i nogle af hovedværkerne. Dette følges op af mere indgående kommentarer til de tre fortællinger ‚De døde pigers udflugt’, ‚Post til det forjættede land’ og ‚Et rejsemøde’, som her udkommer for første gang på dansk, med speciel henblik på relevansen forfatterens jødiske baggrund for fortællingernes tematisering af kulturmøde og kulturkonflikt.

AB - Der gives et kort rids af Anna Seghers’ biografi, af nogle udviklingslinier i hendes forfatterskab og af temaerne i nogle af hovedværkerne. Dette følges op af mere indgående kommentarer til de tre fortællinger ‚De døde pigers udflugt’, ‚Post til det forjættede land’ og ‚Et rejsemøde’, som her udkommer for første gang på dansk, med speciel henblik på relevansen forfatterens jødiske baggrund for fortællingernes tematisering af kulturmøde og kulturkonflikt.

M3 - Encyclopædiartikel

SN - 87-90524-31-4

SP - 149

EP - 175