De professionelle

forskning i professioner og professionsuddannelser

Katrin Erna Hjort (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

Resumé

Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    ISBN (Trykt)87-7867-259-7
    StatusUdgivet - 2004

• Profession
    • semi-profession
    • professionalisering
    • professionsforskning

Hjort, K. E. (red.) (2004). De professionelle: forskning i professioner og professionsuddannelser. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Hjort, Katrin Erna (Redaktør). / De professionelle : forskning i professioner og professionsuddannelser. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2004. 235 s.
    @book{938dea2052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "De professionelle: forskning i professioner og professionsuddannelser",
    abstract = "En antologi om forskning i professionernes forandrede status i moderniseringsprocesserne",
    keywords = "Profession, semi-profession, professionalisering, professionsforskning, Professionalization, research in professions, semi-professions",
    editor = "Hjort, {Katrin Erna}",
    year = "2004",
    isbn = "87-7867-259-7",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Hjort, KE (red.) 2004, De professionelle: forskning i professioner og professionsuddannelser. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

De professionelle : forskning i professioner og professionsuddannelser. / Hjort, Katrin Erna (Redaktør).

Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2004. 235 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - De professionelle

T2 - forskning i professioner og professionsuddannelser

A2 - Hjort, Katrin Erna

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - En antologi om forskning i professionernes forandrede status i moderniseringsprocesserne

AB - En antologi om forskning i professionernes forandrede status i moderniseringsprocesserne

KW - Profession

KW - semi-profession

KW - professionalisering

KW - professionsforskning

KW - Professionalization

KW - research in professions

KW - semi-professions

M3 - Antologi

SN - 87-7867-259-7

BT - De professionelle

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Hjort KE, (ed.). De professionelle: forskning i professioner og professionsuddannelser. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag, 2004. 235 s.