De hjemløse fryser ihjel, derfor er der brug for hjertevarme

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

Det er koldt derude. Men værre er det heller ikke herhjemme, med nattetemperaturer lige under frysepunktet. Til gengæld bider kulden andre steder i verden, blandt andet i Amerika.
Ud over klimadebatten har de ekstreme kuldegrader på den anden side af Atlanten fået en etisk debat af globale dimensioner op til overfladen: Hvad skal vi stille op med det stigende antal af hjemløse mennesker, der lever og sover på vores gader?
OriginalsprogDansk
TidsskriftKristeligt Dagblad
ISSN0904-6054
StatusUdgivet - 6 feb. 2019

Citer dette

@article{6c0365aafb684d218baa7e430473d42c,
title = "De hjeml{\o}se fryser ihjel, derfor er der brug for hjertevarme",
abstract = "Det er koldt derude. Men v{\ae}rre er det heller ikke herhjemme, med nattetemperaturer lige under frysepunktet. Til geng{\ae}ld bider kulden andre steder i verden, blandt andet i Amerika.Ud over klimadebatten har de ekstreme kuldegrader p{\aa} den anden side af Atlanten f{\aa}et en etisk debat af globale dimensioner op til overfladen: Hvad skal vi stille op med det stigende antal af hjeml{\o}se mennesker, der lever og sover p{\aa} vores gader?",
author = "Bj{\o}rn Thomassen",
year = "2019",
month = "2",
day = "6",
language = "Dansk",
journal = "Kristeligt Dagblad",
issn = "0904-6054",
publisher = "Kristeligt Dagblad A/S",

}

De hjemløse fryser ihjel, derfor er der brug for hjertevarme. / Thomassen, Bjørn.

I: Kristeligt Dagblad, 06.02.2019.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - De hjemløse fryser ihjel, derfor er der brug for hjertevarme

AU - Thomassen, Bjørn

PY - 2019/2/6

Y1 - 2019/2/6

N2 - Det er koldt derude. Men værre er det heller ikke herhjemme, med nattetemperaturer lige under frysepunktet. Til gengæld bider kulden andre steder i verden, blandt andet i Amerika.Ud over klimadebatten har de ekstreme kuldegrader på den anden side af Atlanten fået en etisk debat af globale dimensioner op til overfladen: Hvad skal vi stille op med det stigende antal af hjemløse mennesker, der lever og sover på vores gader?

AB - Det er koldt derude. Men værre er det heller ikke herhjemme, med nattetemperaturer lige under frysepunktet. Til gengæld bider kulden andre steder i verden, blandt andet i Amerika.Ud over klimadebatten har de ekstreme kuldegrader på den anden side af Atlanten fået en etisk debat af globale dimensioner op til overfladen: Hvad skal vi stille op med det stigende antal af hjemløse mennesker, der lever og sover på vores gader?

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

JO - Kristeligt Dagblad

JF - Kristeligt Dagblad

SN - 0904-6054

ER -