De halvstuderede

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  Resumé

  Studerende tager ikke længere en uddannelse. Studerende får en uddannelse. Det bærer debatten præg af, for den handler om det, de studerende skal modtage, og hvad universitetet skal gøre for at få læringen til at ske for de studerende. Enten i form af variationer over temaet »at komme de studerende i møde« med »værktøjer«, pædagogiske strategier, didaktik, e-læring, karrierekontorer, udlandsophold, praktik, valgfrihed og fleksibilitet eller i form af krav om mere undervisning.
  OriginalsprogDansk
  Publikationsdato2014
  StatusUdgivet - 2014

  Bibliografisk note


  Senest ændret: 17/02/2014

  Emneord

  • fuldtidsstudier
  • undervisningsmiljø,
  • forberedelse
  • evaluering

  Citer dette

  @misc{15b91e43955e4f80ab4833e7c62be0a9,
  title = "De halvstuderede",
  abstract = "Studerende tager ikke l{\ae}ngere en uddannelse. Studerende f{\aa}r en uddannelse. Det b{\ae}rer debatten pr{\ae}g af, for den handler om det, de studerende skal modtage, og hvad universitetet skal g{\o}re for at f{\aa} l{\ae}ringen til at ske for de studerende. Enten i form af variationer over temaet »at komme de studerende i m{\o}de« med »v{\ae}rkt{\o}jer«, p{\ae}dagogiske strategier, didaktik, e-l{\ae}ring, karrierekontorer, udlandsophold, praktik, valgfrihed og fleksibilitet eller i form af krav om mere undervisning.",
  keywords = "fuldtidsstudier, undervisningsmilj{\o},, forberedelse, evaluering",
  author = "Kruse, {Tove Elisabeth} and Feldt, {Jakob Egholm}",
  note = "Senest {\ae}ndret: 17/02/2014",
  year = "2014",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  De halvstuderede. / Kruse, Tove Elisabeth; Feldt, Jakob Egholm.

  2014, Debatforum.

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  TY - ICOMM

  T1 - De halvstuderede

  AU - Kruse, Tove Elisabeth

  AU - Feldt, Jakob Egholm

  N1 - Senest ændret: 17/02/2014

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Studerende tager ikke længere en uddannelse. Studerende får en uddannelse. Det bærer debatten præg af, for den handler om det, de studerende skal modtage, og hvad universitetet skal gøre for at få læringen til at ske for de studerende. Enten i form af variationer over temaet »at komme de studerende i møde« med »værktøjer«, pædagogiske strategier, didaktik, e-læring, karrierekontorer, udlandsophold, praktik, valgfrihed og fleksibilitet eller i form af krav om mere undervisning.

  AB - Studerende tager ikke længere en uddannelse. Studerende får en uddannelse. Det bærer debatten præg af, for den handler om det, de studerende skal modtage, og hvad universitetet skal gøre for at få læringen til at ske for de studerende. Enten i form af variationer over temaet »at komme de studerende i møde« med »værktøjer«, pædagogiske strategier, didaktik, e-læring, karrierekontorer, udlandsophold, praktik, valgfrihed og fleksibilitet eller i form af krav om mere undervisning.

  KW - fuldtidsstudier

  KW - undervisningsmiljø,

  KW - forberedelse

  KW - evaluering

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -