De fire dimensioner: Essays om forskning, uddannelse og formidling

Mihail Larsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Vol/bind1
    ISBN (Elektronisk)978-87-7349-839-2
    StatusUdgivet - 2012

• Humaniora
    • forskning
    • uddannelse
    • formidling
    • RUC

Larsen, M. (2012). De fire dimensioner: Essays om forskning, uddannelse og formidling. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Larsen, Mihail. / De fire dimensioner : Essays om forskning, uddannelse og formidling. Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. 450 s.
    @book{5eb3f8224f7c4cc3bfc84a259d9df1e7,
    title = "De fire dimensioner: Essays om forskning, uddannelse og formidling",
    abstract = "De fire dimensioner er en humanistisk h{\aa}ndbog beregnet is{\ae}r p{\aa} studerende og vejledere inden for humaniora, men kan ogs{\aa} l{\ae}ses af andre med interesse for, hvad humanistisk forskning er og kan. Den er blevet til over et langt livs engageret forskning, uddannelse og formidling p{\aa} Roskilde Universitet og udg{\o}r p{\aa} den m{\aa}de ogs{\aa} et bidrag til universitetets historie, som jeg var med til at grundl{\ae}gge.De fire dimensioner s{\ae}tter mennesket i centrum. Men det er et centrum, der peger ud over sig selv; et centrum, hvorfra verden anskues, erfares og forst{\aa}s. Alle mennesker har en forhistorie og en fremtid, og udstrakt mellem disse punkter i tiden t{\ae}nker og handler de i rummet. Den menneskelige tilv{\ae}relse omfatter alle fire dimensioner.De fire dimensioner udg{\o}r derfor ogs{\aa} et forsvar for en almen dannelse, der gennemtr{\ae}nger og kommer kulturelt til udtryk i vores historie, viden, praksis og kunst.",
    keywords = "Humaniora, forskning, uddannelse, formidling, RUC",
    author = "Mihail Larsen",
    year = "2012",
    volume = "1",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Larsen, M 2012, De fire dimensioner: Essays om forskning, uddannelse og formidling. bind 1, Roskilde Universitet, Roskilde.

De fire dimensioner : Essays om forskning, uddannelse og formidling. / Larsen, Mihail.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. 450 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - De fire dimensioner

T2 - Essays om forskning, uddannelse og formidling

AU - Larsen, Mihail

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - De fire dimensioner er en humanistisk håndbog beregnet især på studerende og vejledere inden for humaniora, men kan også læses af andre med interesse for, hvad humanistisk forskning er og kan. Den er blevet til over et langt livs engageret forskning, uddannelse og formidling på Roskilde Universitet og udgør på den måde også et bidrag til universitetets historie, som jeg var med til at grundlægge.De fire dimensioner sætter mennesket i centrum. Men det er et centrum, der peger ud over sig selv; et centrum, hvorfra verden anskues, erfares og forstås. Alle mennesker har en forhistorie og en fremtid, og udstrakt mellem disse punkter i tiden tænker og handler de i rummet. Den menneskelige tilværelse omfatter alle fire dimensioner.De fire dimensioner udgør derfor også et forsvar for en almen dannelse, der gennemtrænger og kommer kulturelt til udtryk i vores historie, viden, praksis og kunst.

AB - De fire dimensioner er en humanistisk håndbog beregnet især på studerende og vejledere inden for humaniora, men kan også læses af andre med interesse for, hvad humanistisk forskning er og kan. Den er blevet til over et langt livs engageret forskning, uddannelse og formidling på Roskilde Universitet og udgør på den måde også et bidrag til universitetets historie, som jeg var med til at grundlægge.De fire dimensioner sætter mennesket i centrum. Men det er et centrum, der peger ud over sig selv; et centrum, hvorfra verden anskues, erfares og forstås. Alle mennesker har en forhistorie og en fremtid, og udstrakt mellem disse punkter i tiden tænker og handler de i rummet. Den menneskelige tilværelse omfatter alle fire dimensioner.De fire dimensioner udgør derfor også et forsvar for en almen dannelse, der gennemtrænger og kommer kulturelt til udtryk i vores historie, viden, praksis og kunst.

KW - Humaniora

KW - forskning

KW - uddannelse

KW - formidling

KW - RUC

M3 - Bog

VL - 1

BT - De fire dimensioner

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Larsen M. De fire dimensioner: Essays om forskning, uddannelse og formidling. Roskilde: Roskilde Universitet, 2012. 450 s.