De faste forbindelser og logistikkens danmarkskort

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelTrafikdage på Aalborg Universitet : supplementsrapport
    RedaktørerH. Lahrman, J. Nielsen
    Udgivelses stedAalborg
    ForlagAalborg Universitet
    Publikationsdato2002
    Udgavecd-rom
    StatusUdgivet - 2002

Gjesing Hansen, L., Nielsen, L. D., & Jespersen, P. H. (2002). De faste forbindelser og logistikkens danmarkskort. I H. Lahrman, & J. Nielsen (red.), Trafikdage på Aalborg Universitet: supplementsrapport (cd-rom udg.). Aalborg: Aalborg Universitet.
    Gjesing Hansen, Leif ; Nielsen, Lise Drewes ; Jespersen, Per Homann. / De faste forbindelser og logistikkens danmarkskort. Trafikdage på Aalborg Universitet: supplementsrapport. red. / H. Lahrman ; J. Nielsen. cd-rom. udg. Aalborg : Aalborg Universitet, 2002.
    @inbook{abd56b0052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "De faste forbindelser og logistikkens danmarkskort",
    author = "{Gjesing Hansen}, Leif and Nielsen, {Lise Drewes} and Jespersen, {Per Homann}",
    year = "2002",
    editor = "H. Lahrman and J. Nielsen",
    booktitle = "Trafikdage p{\aa} Aalborg Universitet",
    publisher = "Aalborg Universitet",
    edition = "cd-rom",

Gjesing Hansen, L, Nielsen, LD & Jespersen, PH 2002, De faste forbindelser og logistikkens danmarkskort. i H Lahrman & J Nielsen (red), Trafikdage på Aalborg Universitet: supplementsrapport. cd-rom udg, Aalborg Universitet, Aalborg.

De faste forbindelser og logistikkens danmarkskort. / Gjesing Hansen, Leif; Nielsen, Lise Drewes; Jespersen, Per Homann.

Trafikdage på Aalborg Universitet: supplementsrapport. red. / H. Lahrman; J. Nielsen. cd-rom. udg. Aalborg : Aalborg Universitet, 2002.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - De faste forbindelser og logistikkens danmarkskort

AU - Gjesing Hansen, Leif