De dejlige piger

evaluering af fire forsøg med voksenerhvervsuddannelse på kontorområdet

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1996
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer38
    ISSN1395-6833

Andersen, A. S. (1996). De dejlige piger: evaluering af fire forsøg med voksenerhvervsuddannelse på kontorområdet. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 38
    Andersen, Anders Siig. / De dejlige piger : evaluering af fire forsøg med voksenerhvervsuddannelse på kontorområdet. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 38).
    @book{b022bc3052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "De dejlige piger: evaluering af fire fors{\o}g med voksenerhvervsuddannelse p{\aa} kontoromr{\aa}det",
    author = "Andersen, {Anders Siig}",
    year = "1996",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, AS 1996, De dejlige piger: evaluering af fire forsøg med voksenerhvervsuddannelse på kontorområdet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 38, Roskilde Universitet, Roskilde.

De dejlige piger : evaluering af fire forsøg med voksenerhvervsuddannelse på kontorområdet. / Andersen, Anders Siig.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - De dejlige piger

T2 - evaluering af fire forsøg med voksenerhvervsuddannelse på kontorområdet

AU - Andersen, Anders Siig

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Bog

BT - De dejlige piger

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen AS. De dejlige piger: evaluering af fire forsøg med voksenerhvervsuddannelse på kontorområdet. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 38).