Danskundervisning for udenlandske studerende ved danske universiteter

en oversigt

Anne-Grethe Lehmann Routley

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelSprogundervisning i de højere uddannelser
    RedaktørerRie Bülow-Møller, Anne Holmen, Karen Risager
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagADLA, Foreningen for Anvendt Sprogvidenskab i Danmark
    Publikationsdato1995
    StatusUdgivet - 1995

Routley, A-G. L. (1995). Danskundervisning for udenlandske studerende ved danske universiteter: en oversigt. I R. Bülow-Møller, A. Holmen, & K. Risager (red.), Sprogundervisning i de højere uddannelser Roskilde: ADLA, Foreningen for Anvendt Sprogvidenskab i Danmark.
    Routley, Anne-Grethe Lehmann. / Danskundervisning for udenlandske studerende ved danske universiteter : en oversigt. Sprogundervisning i de højere uddannelser. red. / Rie Bülow-Møller ; Anne Holmen ; Karen Risager. Roskilde : ADLA, Foreningen for Anvendt Sprogvidenskab i Danmark, 1995.
    @inbook{9a4abe7052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Danskundervisning for udenlandske studerende ved danske universiteter: en oversigt",
    author = "Routley, {Anne-Grethe Lehmann}",
    year = "1995",
    editor = "Rie B{\"u}low-M{\o}ller and Anne Holmen and Karen Risager",
    booktitle = "Sprogundervisning i de h{\o}jere uddannelser",
    publisher = "ADLA, Foreningen for Anvendt Sprogvidenskab i Danmark",

Routley, A-GL 1995, Danskundervisning for udenlandske studerende ved danske universiteter: en oversigt. i R Bülow-Møller, A Holmen & K Risager (red), Sprogundervisning i de højere uddannelser. ADLA, Foreningen for Anvendt Sprogvidenskab i Danmark, Roskilde.

Danskundervisning for udenlandske studerende ved danske universiteter : en oversigt. / Routley, Anne-Grethe Lehmann.

Sprogundervisning i de højere uddannelser. red. / Rie Bülow-Møller; Anne Holmen; Karen Risager. Roskilde : ADLA, Foreningen for Anvendt Sprogvidenskab i Danmark, 1995.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Danskundervisning for udenlandske studerende ved danske universiteter

T2 - en oversigt