Dansk som verdenssprog. Sprog og sprogkultur

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelTaler de dansk? Aktuel forskning i dansk som andetsprog
    RedaktørerChristine B. Dabelsteen, Juni Söderberg Arnfast
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKøbenhavns Universitet
    Publikationsdato2004
    Sider153-69
    StatusUdgivet - 2004
    NavnKoebenhavnerstudier i Tosprogethed
    Nummer37
    ISSN0901-9731

Risager, K. (2004). Dansk som verdenssprog. Sprog og sprogkultur. I C. B. Dabelsteen, & J. S. Arnfast (red.), Taler de dansk? Aktuel forskning i dansk som andetsprog (s. 153-69). København: Københavns Universitet. Koebenhavnerstudier i Tosprogethed, Nr. 37
    Risager, Karen. / Dansk som verdenssprog. Sprog og sprogkultur. Taler de dansk? Aktuel forskning i dansk som andetsprog. red. / Christine B. Dabelsteen ; Juni Söderberg Arnfast. København : Københavns Universitet, 2004. s. 153-69 (Koebenhavnerstudier i Tosprogethed; Nr. 37).
    @inbook{99e238a052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Dansk som verdenssprog. Sprog og sprogkultur",
    author = "Karen Risager",
    year = "2004",
    pages = "153--69",
    editor = "Dabelsteen, {Christine B.} and Arnfast, {Juni S{\"o}derberg}",
    booktitle = "Taler de dansk? Aktuel forskning i dansk som andetsprog",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Risager, K 2004, Dansk som verdenssprog. Sprog og sprogkultur. i CB Dabelsteen & JS Arnfast (red), Taler de dansk? Aktuel forskning i dansk som andetsprog. Københavns Universitet, København, Koebenhavnerstudier i Tosprogethed, nr. 37, s. 153-69.

Dansk som verdenssprog. Sprog og sprogkultur. / Risager, Karen.

Taler de dansk? Aktuel forskning i dansk som andetsprog. red. / Christine B. Dabelsteen; Juni Söderberg Arnfast. København : Københavns Universitet, 2004. s. 153-69 (Koebenhavnerstudier i Tosprogethed; Nr. 37).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Dansk som verdenssprog. Sprog og sprogkultur

AU - Risager, Karen

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 153

EP - 169

BT - Taler de dansk? Aktuel forskning i dansk som andetsprog

A2 - Dabelsteen, Christine B.

A2 - Arnfast, Juni Söderberg

PB - Københavns Universitet

CY - København

Risager K. Dansk som verdenssprog. Sprog og sprogkultur. I Dabelsteen CB, Arnfast JS, red., Taler de dansk? Aktuel forskning i dansk som andetsprog. København: Københavns Universitet. 2004. s. 153-69. (Koebenhavnerstudier i Tosprogethed; Nr. 37).