Dansk madkultur

Jan Krag Jacobsen (Redaktør)

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

    OriginalsprogDansk
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKulturministeriet
    StatusUdgivet - 1996

    Bibliografisk note

    Kulturprofilen

    Citer dette

    Jacobsen, J. K. (red.) (1996). Dansk madkultur. København: Kulturministeriet.
    Jacobsen, Jan Krag (Redaktør). / Dansk madkultur. København : Kulturministeriet, 1996.
    @book{64f540e052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Dansk madkultur",
    editor = "Jacobsen, {Jan Krag}",
    note = "Kulturprofilen",
    year = "1996",
    language = "Dansk",
    publisher = "Kulturministeriet",

    }

    Jacobsen, JK (red.) 1996, Dansk madkultur. Kulturministeriet, København.

    Dansk madkultur. / Jacobsen, Jan Krag (Redaktør).

    København : Kulturministeriet, 1996.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

    TY - RPRT

    T1 - Dansk madkultur

    A2 - Jacobsen, Jan Krag

    N1 - Kulturprofilen

    PY - 1996

    Y1 - 1996

    M3 - Rapport

    BT - Dansk madkultur

    PB - Kulturministeriet

    CY - København

    ER -

    Jacobsen JK, (ed.). Dansk madkultur. København: Kulturministeriet, 1996.