Dansk A på hhx, htx og stx

erik svendsen, claus jensen, karen birkebæk jensen, ulla bendix

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelseRådgivning

Resumé

fagevaluering af dansk  niveau A efter den seneste reform af gymnasieskolen
Publikationsdato2009
StatusUdgivet - 2009

svendsen, E., jensen, C., birkebæk jensen, K., & bendix, U., (2009). Dansk A på hhx, htx og stx, 78 s.
svendsen, erik ; jensen, claus ; birkebæk jensen, karen ; bendix, ulla. / Dansk A på hhx, htx og stx. 2009. 78 s.
@misc{e1fd2880bce911dea2b9000ea68e967b,
title = "Dansk A p{\aa} hhx, htx og stx",
abstract = "fagevaluering af dansk  niveau A efter den seneste reform af gymnasieskolen",
author = "erik svendsen and claus jensen and {birkeb{\ae}k jensen}, karen and ulla bendix",
year = "2009",

svendsen, E, jensen, C, birkebæk jensen, K & bendix, U 2009, 'Dansk A på hhx, htx og stx', 78 s..

Dansk A på hhx, htx og stx. / svendsen, erik; jensen, claus; birkebæk jensen, karen; bendix, ulla.

2009. 78 s.

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelseRådgivning

TY - GEN

T1 - Dansk A på hhx, htx og stx

AU - svendsen, erik

AU - jensen, claus

AU - birkebæk jensen, karen

AU - bendix, ulla

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - fagevaluering af dansk  niveau A efter den seneste reform af gymnasieskolen

AB - fagevaluering af dansk  niveau A efter den seneste reform af gymnasieskolen

M3 - Faglig redegørelse

svendsen E, jensen C, birkebæk jensen K, bendix U. Dansk A på hhx, htx og stx. 2009. 78 s.