Andrej Christian Lindholst, Morten Balle Hansen, Ole Helby Petersen

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2015
StatusUdgivet - 2015
BegivenhedXXIV Nordic local government research conference - University of Gothenburg, Göteborg, Sverige
Varighed: 26 nov. 201528 nov. 2015

Konference

KonferenceXXIV Nordic local government research conference
LokationUniversity of Gothenburg
LandSverige
ByGöteborg
Periode26/11/201528/11/2015
Internetadresse

Lindholst, A. C., Hansen, M. B., & Petersen, O. H. (2015). Danish trajectories of marketization: The involvement of private contractors as providers of park and road maintenance. Afhandling præsenteret på XXIV Nordic local government research conference, Göteborg, Sverige.
Lindholst, Andrej Christian ; Hansen, Morten Balle ; Petersen, Ole Helby. / Danish trajectories of marketization : The involvement of private contractors as providers of park and road maintenance. Afhandling præsenteret på XXIV Nordic local government research conference, Göteborg, Sverige.
@conference{7d7b5a9af5d54dc4864ee5af6168445d,
title = "Danish trajectories of marketization: The involvement of private contractors as providers of park and road maintenance",
author = "Lindholst, {Andrej Christian} and Hansen, {Morten Balle} and Petersen, {Ole Helby}",
year = "2015",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 26-11-2015 Through 28-11-2015",
url = "http://spa.gu.se/samverkan/nordisk_kommunforskning/norkom-xxiv---info-in-english",

Lindholst, AC, Hansen, MB & Petersen, OH 2015, 'Danish trajectories of marketization: The involvement of private contractors as providers of park and road maintenance' Paper fremlagt ved XXIV Nordic local government research conference, Göteborg, Sverige, 26/11/2015 - 28/11/2015, .

Danish trajectories of marketization : The involvement of private contractors as providers of park and road maintenance. / Lindholst, Andrej Christian; Hansen, Morten Balle; Petersen, Ole Helby.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Danish trajectories of marketization

T2 - The involvement of private contractors as providers of park and road maintenance

AU - Lindholst, Andrej Christian

AU - Hansen, Morten Balle

AU - Petersen, Ole Helby

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Paper

Lindholst AC, Hansen MB, Petersen OH. Danish trajectories of marketization: The involvement of private contractors as providers of park and road maintenance. 2015. Afhandling præsenteret på XXIV Nordic local government research conference, Göteborg, Sverige.