‘Danish Imperial Fantasies: Høeg’s Miss Smilla’s Feeling for Snow’

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelTranslating Nations
ForlagAarhus Universitetsforlag
Publikationsdato2000
StatusUdgivet - 2000

Poddar, P. (2000). ‘Danish Imperial Fantasies: Høeg’s Miss Smilla’s Feeling for Snow’. I Translating Nations Aarhus Universitetsforlag.
Poddar, Prem. / ‘Danish Imperial Fantasies: Høeg’s Miss Smilla’s Feeling for Snow’. Translating Nations. Aarhus Universitetsforlag, 2000.
@inbook{0ff5fdc31e6641aa9ea8d85a7b94bb70,
title = "‘Danish Imperial Fantasies: H{\o}eg’s Miss Smilla’s Feeling for Snow’",
author = "Prem Poddar",
year = "2000",
language = "English",
booktitle = "Translating Nations",
publisher = "Aarhus Universitetsforlag",

Poddar, P 2000, ‘Danish Imperial Fantasies: Høeg’s Miss Smilla’s Feeling for Snow’. i Translating Nations. Aarhus Universitetsforlag.

‘Danish Imperial Fantasies: Høeg’s Miss Smilla’s Feeling for Snow’. / Poddar, Prem.

Translating Nations. Aarhus Universitetsforlag, 2000.

TY - CHAP

T1 - ‘Danish Imperial Fantasies: Høeg’s Miss Smilla’s Feeling for Snow’

AU - Poddar, Prem

PY - 2000