Daginstitutionernes kvalitet og den upåagtede faglighed

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

TitelRoskilde Universitetscenter. Årsberetning 2012
    RedaktørerPer Knudsen, Eva Lykke Jørgensen
    Vol/bind2012
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2013
    Sider103-104
    StatusUdgivet - 2013
    NavnRoskilde Universitetscenter. Årsberetning
    ISSN0900-2588

• Daginstitutioner
    • Pædagoger
    • Pædagogarbejde
    • Upåagtet faglighed
    • Velfærdsinstitutioner

Ahrenkiel, A., Nielsen, B. S., Schmidt, C., Sommer, F. M., & Warring, N. (2013). Daginstitutionernes kvalitet og den upåagtede faglighed. I P. Knudsen, & E. L. Jørgensen (red.), Roskilde Universitetscenter. Årsberetning 2012 (Bind 2012, s. 103-104). Roskilde Universitet. Roskilde Universitetscenter. Årsberetning
    Ahrenkiel, Annegrethe ; Nielsen, Birger Steen ; Schmidt, Camilla ; Sommer, Finn M. ; Warring, Niels. / Daginstitutionernes kvalitet og den upåagtede faglighed. Roskilde Universitetscenter. Årsberetning 2012. red. / Per Knudsen ; Eva Lykke Jørgensen. Bind 2012 Roskilde Universitet, 2013. s. 103-104 (Roskilde Universitetscenter. Årsberetning).
    @inbook{7c6ab293f4df458b86fbea0192f6d67b,
    title = "Daginstitutionernes kvalitet og den up{\aa}agtede faglighed",
    abstract = "Freml{\ae}ggelse af resultater af en kritisk unders{\o}gelse af aktuelle tendenser vedr{\o}rende omformning af daginstitutioner til at v{\ae}re serviceinstitutioner.",
    keywords = "Daginstitutioner, P{\ae}dagoger, P{\ae}dagogarbejde, Up{\aa}agtet faglighed, Velf{\ae}rdsinstitutioner",
    author = "Annegrethe Ahrenkiel and Nielsen, {Birger Steen} and Camilla Schmidt and Sommer, {Finn M.} and Niels Warring",
    year = "2013",
    volume = "2012",
    pages = "103--104",
    editor = "Per Knudsen and J{\o}rgensen, {Eva Lykke}",
    booktitle = "Roskilde Universitetscenter. {\AA}rsberetning 2012",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Ahrenkiel, A, Nielsen, BS, Schmidt, C, Sommer, FM & Warring, N 2013, Daginstitutionernes kvalitet og den upåagtede faglighed. i P Knudsen & EL Jørgensen (red), Roskilde Universitetscenter. Årsberetning 2012. bind 2012, Roskilde Universitet, Roskilde Universitetscenter. Årsberetning, s. 103-104.

Daginstitutionernes kvalitet og den upåagtede faglighed. / Ahrenkiel, Annegrethe; Nielsen, Birger Steen; Schmidt, Camilla; Sommer, Finn M.; Warring, Niels.

Roskilde Universitetscenter. Årsberetning 2012. red. / Per Knudsen; Eva Lykke Jørgensen. Bind 2012 Roskilde Universitet, 2013. s. 103-104.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Daginstitutionernes kvalitet og den upåagtede faglighed

AU - Ahrenkiel, Annegrethe

AU - Nielsen, Birger Steen

AU - Schmidt, Camilla

AU - Sommer, Finn M.

AU - Warring, Niels

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Fremlæggelse af resultater af en kritisk undersøgelse af aktuelle tendenser vedrørende omformning af daginstitutioner til at være serviceinstitutioner.

AB - Fremlæggelse af resultater af en kritisk undersøgelse af aktuelle tendenser vedrørende omformning af daginstitutioner til at være serviceinstitutioner.

KW - Daginstitutioner

KW - Pædagoger

KW - Pædagogarbejde

KW - Upåagtet faglighed

KW - Velfærdsinstitutioner

M3 - Bidrag til bog/antologi

VL - 2012

SP - 103

EP - 104

BT - Roskilde Universitetscenter. Årsberetning 2012

A2 - Knudsen, Per

A2 - Jørgensen, Eva Lykke

PB - Roskilde Universitet

Ahrenkiel A, Nielsen BS, Schmidt C, Sommer FM, Warring N. Daginstitutionernes kvalitet og den upåagtede faglighed. I Knudsen P, Jørgensen EL, red., Roskilde Universitetscenter. Årsberetning 2012. Bind 2012. Roskilde Universitet. 2013. s. 103-104. (Roskilde Universitetscenter. Årsberetning).